fbpx

Η κάθε ομάδα έχει το σύνθημα της! (videos)

Βασικό συστατικό σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα είναι οι οπαδοί και τα συνθήματα τους. Τα τραγούδια των οπαδών είναι αυτά που ουσιαστικά ομορφαίνουν, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα (οποιοδήποτε άλλο δημοσιογραφικό κλισέ και αν χρησιμοποιηθεί εδώ ταιριάζει)  και δίνουν ζωντάνια στο γήπεδο. Άλλωστε, πολλές είναι οι φορές που οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν πως οι οπαδοί και η φωνή τους είναι έξτρα κίνητρο για αυτούς.

Σήμερα, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε ένα σύνθημα από κάθε ομάδα της πρώτης εφτάδας του μαραθωνίου που τέλειωσε πριν ένα μήνα.

Απαραίτητη διευκρίνηση: Η σειρά κατάταξης των ομάδων είναι η ίδια με αυτή του τελικού βαθμολογικού πίνακα της περσινής σεζόν.

1
ΑΠΟΕΛ: Όπως παλιά

Ένα από τα πιο κλασσικά συνθήματα της πορτοκαλί κερκίδας με σαφέστατες παραπομπές σε μια άλλη εποχή (το λέει άλλωστε και ο τίτλος) και που δηλώνει (όπως και όλα τα συνθήματα άλλωστε) την αγάπη των οπαδών για την ομάδα τους!

2
ΑΕΚ: Μάγισσα

Σύνθημα με μαγικά στοιχεία είναι αυτόματα και πιασάρικο! Όμορφη έμπνευση από τους Guardians που παρατούν τα πάντα για τους δευτεραθλητές!

3
Απόλλωνας: Μεγάλωσα, δεν άλλαξα

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα συνθήματα της Θύρα 1 μαζί με το “Ουσίες, ποτό και ντουμάνι”. Τι κι αν τα χρόνια περνάνε, για τους φίλους του Απόλλωνα, η τρέλα για την ομάδα τους παραμένει σταθερή σύμφωνα με το τραγούδι τους.

4
Ομόνοια: Με έστειλε η μάνα μου τρελόγιατρο

Ακόμα ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα συνθήματα. Εμπνευσμένη από το hit των Offspring “Why Don’t You Get A Job” η Θύρα 9 σκάρωσε ένα σύνθημα που συνδυάζει μουσική και οπαδική τρέλα.

5
Ανόρθωση: Φοράω τη φανέλα σου

Ένα από τα συνθήματα που έκλεψαν φέτος την παράσταση. Εμπνευσμένοι οι Μαχητές από τον ύμνο του Μητροπάνου “Κιφ” τραγουδούν για την “αρρώστια” τους και την προσφυγιά.

6
Νέα Σαλαμίνα: Πάντα εγώ θα είμαι εδώ

Όμορφος δανεισμός και από τους Σαλαμιναίους. “Θύμα” αυτή τη φορά το “Τα Καράβια μου Καίω” του Πορτοκάλογλου με τους ερυθρόλευκους να δηλώνουν αιώνια πίστη στην ομάδα τους “και ας μην τους έχει χαρίσει ποτέ το πρωτάθλημα ως τώρα”.

7
ΑΕΛ: Το κεφάλι ψηλά

Εξαιρετική έμπνευση και από τη Θύρα 3 και δήλωση αυθεντικής αγάπης υπό την επήρεια αλκοόλ και παρά τα “πέτρινα χρόνια που κυλάνε” σε ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) συνθήματα της φετινής χρονιάς.

Ποιο πιστεύεις πως είναι το καλύτερο σύνθημα;

 

Δες επίσης: Quiz: Ξέρεις πώς ονομάζονται οι οργανωμένοι οπαδοί των κυπριακών ομάδων;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending