fbpx

Οι κορυφαίες διαφημίσεις του Euro 2016! (videos)

ΟΚ, συμπληρώνεται σιγά-σιγά η πρώτη βδομάδα που το Euro ομορφαίνει τα βράδια μας καθηλώνοντας κάθε σωστό οπαδό μπροστά από την τηλεόραση του. Μέρος αυτού του χρόνου μπροστά στο χαζοκούτι, αναμφίβολα, καταλαμβάνουν και οι διαφημίσεις.

Και μπορεί στην Κύπρο να μην έχουμε ιδιαίτερες διαφημίσεις αποκλειστικά για το Euro, στο εξωτερικό όμως φρόντισαν να μας ανταμείψουν με μερικές διαφημίσεις-υπερπαραγωγή. Συγκινητικές, οσκαρικών προδιαγραφών αλλά και γελοίες (κυρίως αυτό) είναι μέρος του μενού που μαζέψαμε και σας τις παρουσιάζουμε!

1
Η απόβαση των Άγγλων!

Τι γίνεται όταν οι Άγγλοι αποφασίζουν να κάνουν απόβαση στη Γαλλία  μαζί με τις γυναίκες τους, τους σκύλους τους, τις μασκότ και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς; Με μια λέξη: Πανικός σε μια διαφήμιση που θυμίζει λίγο από “Saving Private Ryan”( με τον Harry Kane να παίζει τον Tom Hanks) και λίγο από τις σταυροφορίες! Προορισμός το Stade de France!

2
Η έχθρα Άγγλων και Γερμανών … στον αέρα!

Γνωστή (γερμανική) αεροπορική εταιρεία βάζει στο ίδιο αεροπλάνο Άγγλους και Γερμανούς. Η έχθρα τους (και στο ποδοσφαίρο) γνωστή! Κάπως έτσι, ο Άγγλος οπαδός βλέπει εφιάλτες, ένας μικρός του κάνει σχετικό νόημα με 4 δάχτυλα (εννοώντας την νίκη στο Μουντιάλ του 2010) και εμείς ξεκαρδιζόμαστε!

3
Στρατολόγηση οπαδών από τον Ζιζού!

Εταιρεία τηλεπικοινωνιών, χορηγός του Euro, επιστρατεύει τον Ζιζού για να επιστρατεύσει οπαδούς! Αυτός σαν καλό αφεντικό στέλνει τον βοηθό του σε όλο το κόσμο προκειμένου να γεμίσει τα γήπεδα της Γαλλίας! Σλόγκαν τους “Για μας, οι οπαδοί είναι οι πραγματικοί αστέρες” και νομίζω δεν υπάρχει κανείς που να μην  συμφωνεί!

4
Η επανάσταση του Euro!

Μπαίνουμε σιγά-σιγά σε οσκαρικών προδιαγραφών διαφημίσεις! Εδώ μετατρέπεται η φημισμένη γαλλική επανάσταση του 1789 σε ποδοσφαιρική επανάσταση για εισιτήρια του Euro και (συγκεκριμένη) μπύρα! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γαλλία, Marcel Desailly!

5
Ο μονόλογος του Ερίκ Καντονά!

Σκέψου το σκηνικό. Ο ποδοσφαιρικός γίγαντας, Ερίκ Καντονά να κάθεται σε μια γραφικό καφέ της γαλλικής επαρχίας και να αναλύει την τύχη στο ποδόσφαιρο. Τύχη που, όπως λέει, εμείς φέρνουμε πριν του χαλάσει τον μονόλογο ένα αστείο συμβάν. Ποιο είναι αυτό; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

6
Όλη η τρέλα των Ιρλανδών σε μια διαφήμιση!

Αν είναι κάτι για το οποίο φημίζονται οι Ιρλανδοί σε σχέση με το ποδόσφαιρο είναι η ισόβια τρέλα που κουβαλούν για την στρογγυλή θεά! Τρέλα που αποτυπώνεται με τον πλέον γλαφυρό τρόπο αφού μέχρι και βανάκι ξεπηδά μέσα από τη θάλασσα και σταθμεύει στις γαλλικές ακτές! Τι κι αν είναι διαφήμιση; Αμφιβάλλει κανείς πως μπορεί να το κάνουν και στην πραγματικότητα;

7
ΠΡΕΠΕΙ να δεις αυτή τη διαφήμιση!

Η αφορμή για να γίνει αυτό το άρθρο. Οτι πιο όμορφο, πιο εκλεπτυσμένο, πιο ποδοσφαιρικά ερεθιστικό είδαν τα ματάκια μου σε ποδοσφαιρική διαφήμιση! Πάμε και πάλι σε mode γαλλικής επανάστασης μόνο που αυτή τη φορά μιλάμε για εξωπραγματικά επίπεδα! Αστέρες του παρελθόντος και του παρόντος κρεμασμένοι σε πορτραίτα στο παλάτι του Λουδοβίκου, το τρόπαιο του Euro να λαμβάνει τιμές βασιλιά συνοδευόμενο από τους σχολιαστές του βρετανικού καναλιού στο οποίο ανήκει η διαφήμιση και για αποκορύφωμα το σλόγκαν! “Ελευθερία, ισότητα, ποδόσφαιρο” σε παράφραση του συνθήματος της γαλλικής επανάστασης για ελευθερία, ισότητα, αδελφοσύνη! Ιδιοφυής όσο καμιά άλλη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending