fbpx

Oι 4 ατάκες σε κυπριακές σειρές που εν θα ξιάσουμε ΠΟΤΕ! (Part 2)

Μετά το 1ο μέρος με τις πιο δημοφιλείς ατάκες από κυπριακές σειρές που βλέπαμε μικροί, σειρά έχει η συνέχεια!

Είναι δύσκολο να τις αναφέρουμε όλες, γι’ αυτό ακολουθούν οι πιο αγαπημένες, που είπαμε ξανά και ξανά, παλιά και σήμερα.

Ποιες είναι οι υπόλοιπες ατάκες που δεν θα ξεχάσουμε από τις κυπριακές σειρές;

 

1
“‘Ίντα πελλός που είμαι…!” Ραφαέλλος από ‘Πρώτη Σταγόνα’

Ο Ραφαέλλος που τη πολυαγαπημένη μας σειρά Πρώτη Σταγόνα έκαμε μας ούλλους να αναρωθκιούμαστε “ίντα πελλοί που είμαστε”. Ο αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς κάθε φορά που ανακαλύφκει κάτι ή λαλούν του κάτι, αρκεύκει τζιαι βουρά τζιαι φωνάζει την πιο πρόσφατη γνωστή ατάκα της κυπριακής τηλεόρασης: “Ίντα πελλός που είμαι“. Τζι’ εμείς κάθε φορά που τον ακούμε, εν σταματούμε να γελούμε μαζί του!

2
Παπά θέλω mobile!“, Kάλια από Τάκκους

Η τότε αγαπημένη σειρά στους περισσότερους, “Οι Τάκκοι“, ήταν η σειρά που μας έκαμνε ούλλους να θέλουμε να αγοράσουμε mobile. Η Κάλια, η οποία κάθε τρεις τζιαι λλίον εζήταν που το παπά της να της πιάει mobile, εκατάφερε να κάμει ούλλη την Κύπρο να το ζητά μαζί της.

Tελικά, αν εγόρασε το mobile ή όι, εν το εμάθαμε ακόμα… Το μόνο σίουρο, είναι ότι τούτη η ατάκα της θα μας μείνει αξέχαστη.

3
Εγώ εν τζιαι…“, Αρτεμάκης από ‘Βουράτε γειτόνοι’

Το “Βουράτε γειτόνοι” είναι μια σειρά με πάρα πολλές ατάκες που μας έμειναν αξέχαστες. Μια που τούτες εν τζιαι το “Εγώ εν τζιαι” του Αρτεμάκη.  Όποτε ο Αρτεμάκης μας έρκετουν σε δύσκολη θέση, έπιανεν το αθώο το ύφος του, εσήκωνε πάνω τα σσιέρκα του τζιαι ελάλεν φοϊτσιασμένα “Ε μα… Εγώ εν τζιαι…!“.

Πόσοι που εσάς όταν ήρτατε σε δύσκολη θέση εθυμηθήκατε τον Αρτεμάκη τζιαι εκάματε το ίδιο; Σίουρα οι παραπάνω που εμάς, είπαμε το έστω τζιαι μια φορά στη ζωή μας. Το μόνο σίουρο, είναι ότι αγαπούμε Αρτεμάκη τζιαι τούτη τη χαρακτηριστική ατάκα του!

4
Κόκοoo κόττα“, Mike Τάκκος από ‘Οι Τάκκοι’

Ακόμα μια ατάκα που τη γνωστή και αγαπημένη μας σειρά “Οι Τάκκοι“. Ο μοναχογιός των Τάκκων, ο στρατιώτης Mike Τάκκος, είσσιε πολλά έξοδα κάθε φορά. Μιας τζιαι το όνομα του παπά του ήταν Κόκος, ήβρε την πιο πρωτότυπη ατάκα για να του ζητά λεφτά.

Για να ακούεται τζιαι ωραίο δηλαδή, ελαλούσε του κάθε φορά “Κόκο κόττα!” εννοώντας να του κοττίσει (=δώσει) λεφτά. Σταθερά εν να εζητούσε κανένα 20λιρο (τον τότε καιρό). Τζιαι αντίστοιχα έκαμε μας τζι’ εμάς να λαλούμε τούτη την ατάκα, άσχετα με το όνομα του παπά μας. Εγίνουνταν ούλλοι Κόκοι για να… κοττίσουν!

 

Tζαι να σου πω τζιαι κάτι τελευταίο;

Σαν την κυπριακή τηλεόραση δεν έσσιει, μεν ακούεις πελλάρες!

 

Δες επίσης: Οι 3 ατάκες σε κυπριακές σειρές που εν θα ξιάσουμε ΠΟΤΕ! (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending