fbpx

Όλα τα πράγματα που πρέπει να πάρεις μαζί σου στις διακοπές!

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι από τις πιο ξέγνοιαστες περιόδους του χρόνου, που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία!

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις όμως είναι να σε βρουν οι διακοπές σου ανοργάνωτη. Και το ξέρω ότι θέλεις να πάρεις μαζί σου όλα τα προϊόντα, αλλά είναι λίγο δύσκολο αυτό!

Γι’ αυτό και εγώ σε βγάζω από την δύσκολη θέση δίνοντας σου μια λίστα με τα τελείως απαραίτητα:

1
Αντηλιακή κρέμα  

Είτε πας κάπου μακριά, είτε απλά για μια μικρή απόδραση το Σαββατοκυρίακο, το αντηλιακό δεν πρέπει να λείπει από καμιά τσάντα.

Το δέρμα σου πρέπει να προστατεύεται καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης σου στον ήλιο, μιας και το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι προκαλέσεις έγκαυμα επάνω σου!

2
Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ

Το πλύσιμο προσώπου με τα ειδικά σαπούνια στις διακοπές είναι λίγο δύσκολο, αφού θα είσαι πιο χαλαρή και δεν έχεις και πολύ χρόνο. Τα μαντηλάκια αυτά θα αφαιρέσουν το μακιγιάζ σου στο λεπτό!

3
Ενυδατική προσώπου και σώματος 

Το δέρμα σου μετά από ένα ταξίδι με αεροπλάνο και από τον ήλιο, είναι σίγουρα αφυδατωμένο και ξηρό.

Μια ενυδατική θα φανεί πλήρως χρήσιμη αφού θα κρατά το δέρμα σου ενυδατωμένο και θα μειώσει τις πιθανότητες να ξεφλουδίσει το δέρμα σου από τον ήλιο.

4
 Αδιάβροχο concealer

Μιας και στις διακοπές σου φοράς λιγότερο μακιγιάζ, ένα αδιάβροχο concealer θα σου κρύψει τις ατέλειες του προσώπου σου απλώνοντας το τοπικά στα σημεία που θέλεις να καλύψεις, χωρίς να ανησυχείς ότι θα λιώσει από την υγρασία του καλοκαιριού.

5
Αδιάβροχη μάσκαρα

Aκόμη ένα must για τις διακοπές! Μπορείς να την φορέσεις από το πρωί στην παραλία, χωρίς να ανησυχείς για μαύρα μάτια μετά από κάθε βουτιά, και την νύχτα στις εξόδους σου για ποτό χωρίς να χαλάσει από την υγρασία.

6
Μικρή χτένα μαλλιών

Μια χτένα μαλλιών είναι πλήρως απαραίτητη μιας και τα μαλλιά σου θα είναι επιρρεπή σε κόμπους μετά από το κολύμπι και την επαφή με το νερό της θάλασσας και της πισίνας. Προτίμησε κάποια που υπόσχονται χτένισμα χωρίς κόμπους.

7
Σίδερο μαλλιών

Αν το έχεις σε travel size ακόμη καλύτερα μιας και θα εξοικονομήσεις χώρο! Το σίδερο μαλλιών φυσικά δεν πρέπει να λείπει με τίποτα από τη λίστα αυτή αφού θα βοηθήσει να ισιώσεις τα ατίθασα μαλλιά που έχεις στις διακοπές για να δείχνεις πάντα περιποιημένη.

8
Anti-frizz hair spray

H υγρασία είναι ο χειρότερος εχθρός της γυναίκας το καλοκαίρι και όλες μπορούμε να ταυτιστούμε με αυτό.

Τα ίσια μαλλιά γίνονται ατίθασα ακόμη και σγουρά από την υγρασία, καταστρέφοντας το look σου. Ένα spray κατά την υγρασία θα προστατέψει τα μαλλιά σου για να δείχνουν τέλεια όλη νύχτα.

Εσύ θα προσθέσεις αυτά τα προϊόντα στην τσάντα των διακοπών σου; 
xxx

 

Δες επίσης: Διαφορετικά στυλ eyeliner για κάθε περίσταση!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending