fbpx

Τα 6 κακά παιδιά του ποδοσφαίρου! (video)

Με ευκαιρία το συμβάν με τον Λουίς Σουάρεζ να τα βάζει με τον πάγκο και το… κιμονό επειδή δεν έπαιξε στο παιχνίδι της Ουρουγουάης με την Βενεζουέλα για το Copa America, είπαμε να ψάξουμε λίγο να βρούμε τα κακά παιδιά στο ποδόσφαιρο.

Η αλήθεια να λέγεται, αρκετοί είναι τέτοιοι και δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα να μαζέψουμε μόλις 6, σας παρουσιάζουμε, όμως τα δικά μας “bad boys” στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

 

1
Joey Barton

Σκεφτείτε αν αρχίσαμε με τον Barton που θα καταλήξουμε; Η αλήθεια είναι πως δεν είναι άσχημος σαν ποδοσφαιριστής ο μέσος των Rangers αλλά έγινε γνωστός περισσότερο για τους καυγάδες του και τις 2 φυλακίσεις του παρά για τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα.

Κάνει, πάντως, μια πολύ καλή καριέρα αφού πριν καταλήξει σε μια από τις 2 πιο γνωστές ομάδες της Σκωτίας αγωνίστηκε μια πενταετία στην Manchester City, 4 χρόνια στην Newcastle, 4 χρόνια στην QPR (το ένα ως δανεικός στην Marseille) και στην Burnley με μπόλικες συμμετοχές και αρκετά τέρματα.

2
Gennaro Gattuso

Το 6αρι που θέλει κάθε ομάδα, βασικά! Δυναμικός, με υπέρμετρο, σε αρκετές περιπτώσεις, πάθος που τα δίνει όλα για τη νίκη! Βέβαια, όλο αυτό το πάθος που οι Κρητικοί του ΟΦΗ έζησαν από πρώτο χέρι, έβγαζε πολλές φορές τον άλλοτε μέσο της Μίλαν έξω από τα ρούχα του!

3
Diego Costa

Και να θες να γράψεις καλό λόγο τι να πεις για τον μποξέρ των γηπέδων; Δεινότατος σκόρερ όπως απέδειξε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στη πρώτη του χρονιά στη Τσέλσι αλλά είναι τέτοια η τάση του για καυγά και ξύλο, που το ξεπερνά!

Γνωστός, περισσότερο, για τα σκληρά του φάουλ (τα περισσότερα χωρίς λόγο) τον έκαναν ένα από τους πλέον αντιπαθητικούς ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια!

4
Roy Keane

Ποιο παιδί των ’90s δεν μεγάλωσε με τους ομηρικούς καβγάδες του παλαίμαχου μέσου της Manchester United με τον Patrick Vieira της Arsenal; Κακό παιδί από τα λίγα, ήξερε τόνους μπάλα αλλά το παιχνίδι του ήταν περισσότερο σκληρό από τεχνικό!

11 κόκκινες κάρτες σε 12 χρόνια καριέρας είναι μάλλον τιμητικές για τον Ιρλανδό μέσο που φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους “κόκκινους διαβόλους” σε ένα απίστευτο μείγμα ταλέντου και δύναμης!

5
Marco Materazzi

Νούμερο 2 στην λίστα ο Matrix. Διαλέξαμε τον παλαίμαχο Ιταλό αμυντικό με μεγάλη καριέρα στην Ίντερ γιατί κουβαλούσε μια απίστευτη τρέλα στο παιχνίδι του αλλά και για το περιβόητο περιστατικό με τον Ζιντάν στον τελικό του Μουντιαλ 2006.

Εκεί, όπου λίγο-πολύ όλοι ξέραμε πως ο Materazzi προκάλεσε τον μεγάλο Ζιζού με τον αμυντικό να κερδίζει τον τίτλο του αιώνιου κακού. Πέρα από αυτό το συμβάν, όμως, είναι γνωστό πως ο Ιταλός δεν ήταν ποτέ του καλό παιδί!

6
Pepe

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ο Πορτογάλος αμυντικός της Besiktas. Ο πλέον βρώμικος ποδοσφαιριστής αφού δεν διστάζει να πατήσει αντιπάλους ενώ βρίσκονται στο έδαφος, να κάνει αστείο θέατρο προκειμένου να εκμαιεύσει κάρτες για τους αντιπάλους του ενώ δεν σταματά να προκαλεί αντιπάλους, διαιτητές ακόμα και τους οπαδούς!

Απέδειξε πως άμα θέλει, μπορεί να είναι αμυντικάρα (βλέπε το πρόσφατο Euro) αλλά τι να το κάνεις όταν η μόνη του έννοια είναι να παίξει αντιαθλητικά; Με διαφορά “κερδίζει” την πρώτη θέση!

*** Θέση θα μπορούσαν να έχουν και οι Eric Cantona αλλά και ο μεγαλύτερος “αλήτης” των γηπέδων, Vinnie Jones, ειδικότερα για τον τελευταίο όμως θα μπορούσαν να γραφτούν τόμοι και όχι απλά μερικές γραμμές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending