fbpx

Άνετα το Βέλγιο, περίπλοκος ο 6ος όμιλος! (videos)

Ξεμπούκωσε το Βέλγιο απέναντι στην Ιρλανδία μπαίνοντας δυναμικά στο κυνήγι της πρόκρισης ενώ οι 2 ισοπαλίες στα παιχνίδια του 6ου ομίλου μεταφέρουν το σασπένς για την επόμενη και τελευταία αγωνιστική!

Belgium – Republic of Ireland 3-0

Κάνοντας ένα πολύ καλό Β’ ημίχρονο, το Βέλγιο “καθάρισε” εύκολα την Ιρλανδία με 3-0. Ουσιαστικά, μόλις άνοιξε το σκορ ο Romelu Lukaku στο 48′ ο νικητής ήταν πλέον γνωστός. Είχαν την υπεροχή σε όλο το ματς οι “κόκκινοι διάβολοι” απέναντι στους σκληροτράχηλους Ιρλανδούς που αμύνθηκαν πολύ καλά μέχρι και την στιγμή που ο επιθετικός της Everton έκανε το 1-0. Από ‘κει και πέρα, ο Axel Vitsel έκανε το 2-0 στο 61′ για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα με δεύτερο προσωπικό τέρμα ο Lukaku στο 70′. Έτσι, η πρόκριση στην επόμενη φάση θα κριθεί για τις 2 ομάδες οριστικά την τελευταία αγωνιστική.

Iceland – Hungary 1-1

Σε ένα παιχνίδι που οι Ούγγροι είχαν την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πίεζαν για τη νίκη που θα τους χάριζε την πρόκριση, οι Ισλανδοί απέδειξαν ξανά πως δικαίως βρίσκονται στα γήπεδα της Γαλλίας. Προηγήθηκαν στο 40′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Gylfi Sigurdsson και έδειχναν ικανοί να πάρουν νίκη και προβάδισμα για πρόκριση. Οι Ούγγροι, απ’ την άλλη, αντιμέτωποι με την πολύ καλή αμυντική οργάνωση των νησιωτών δικαιώθηκαν για την επιμονή τους και ισοφάρισαν στο 88′ με αυτογκόλ του Birkir Saevarsson με τις 2 ομάδες να συμβιβάζονται στον ένα βαθμό και να παίζουν τα πάντα απέναντι σε Αυστρία και Πορτογαλία την επόμενη αγωνιστική.

Portugal – Austria 0-0

Και η Αυστρία έβαλε δύσκολα στον Cristiano Ronaldo και την παρέα του και πλέον τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για τους Πορτογάλους όσον αφορά το θέμα πρόκριση. Σε ένα παιχνίδι που οι Ίβηρες πίεσαν έχοντας δοκάρι με τον Nani στο 29′ ενώ έχασαν και πέναλτι με τον Ronaldo στο 79′ δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη απέναντι στους Αυστριακούς που με την σειρά τους προσπάθησαν να σκοράρουν και να πάρουν την νίκη, χάνοντας καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κάπως έτσι, Πορτογάλοι και Ισλανδοί ισοβαθμούν με 2 βαθμούς, 1 έχει η Αυστρία και 4 η Ουγγαρία σε ένα όμιλο που και οι 4 ομάδες έχουν πιθανότητες πρόκρισης.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending