fbpx

3 Καλοκαιρινά Do’s και Dont’s για τις εμφανίσεις μας!

Χμμ, δε λέω η καθεμιά από εμάς έχοντας το δικό της στυλ μπορεί να καθορίσει τα do’s & dont’s στις εμφανίσεις της.

Όμως, δεν παύουν να υπάρχουν κάποιοι  βασικοί “κανόνες” που ισχύουν για όλες μας και τους οποίους καλό θα ήταν να τους τηρούμε!

1
Βαρύ και έντονο μακιγιάζ

Λοιπόν, το καλοκαίρι -το οποίο ναι είναι η αγαπημένη μου εποχή- δεν λέει να βαρυφορτώνεις το πρόσωπό σου με χίλια-δυό προιόντα ομορφιάς.

Διακριτικό μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους είναι το πιο ιδανικό. Eκτός κι αν γουστάρεις έντονη πούδρα, σκιές και μολύβια ματιών για κυριολεκτικό λιώσιμο (βλ. Κύπρος = 40 βαθμούς κελσίου).

2
Τακούνια στην παραλία


670394d0bf993568182f913d43dae62d

E δεν αντέχω θα το πω! Τακούνι και παραλία είναι ο πιο αταίριαστος συνδυασμός, είναι no no ohh no! Καταρχήν δεν μπορείς αγαπημένη μου φίλη να περπατήσεις στην άμμο της παραλίας, ή στα στενά σοκάκια της Μυκόνου με 8-9-11 πόντους heel.

Μπορείς να το κάνεις πιο safe και fashionable, βάζοντας υπέροχα flats (βλ. Βικτώρια Μπέκαμ). Κράτα τα αγαπημένα σου/μας ψηλοτάκουνα για πιο βραδινές εξόδους.

3
Total white outfit

Μονόχρωμα και total white outfits, ρούχα σε γήινες αποχρώσεις, ελαφριά και αέρινα υφάσματα είναι τα basics για την καλοκαιρινή μας ντουλάπα. Τα πολύ φορτωμένα αξεσουάρ, κοσμήματα και prints με έντονα χρώματα είναι πια ξεπερασμένα.

Ακολούθησε κι εσύ αυτά τα 3 do’s και dont’s φέτος το καλοκαίρι, 
για να είσαι in fashion!

 

Δες επίσης: To μοναδικό κομμάτι που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending