fbpx

Μέχρι τους ημιτελικούς η ομάδα ποδοσφαίρου του PASCAL!

Εντυπωσιακό επίτευγμα πέτυχε η ομάδα ποδοσφαίρου της Ιδιωτικής Σχολής PASCAL, η οποία συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Σχολικό Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα 2016, στη Γαλλία, όπου τα πήγε εξαιρετικά και έφτασε εώς και τους ημιτελικούς.

To Nottingham Trent University στηρίζει έμπρακτα το ποδόσφαιρο, αφού το γεγονός ότι είναι χορηγός στην ομάδα του PASCAL δείχνει πως επενδύει στην εύρεση νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η πόλη του Nottingham είναι το σπίτι του Αγγλικού Αθλητισμού και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που επενδύει σ’ αυτό το τομέα.

Το πανεπιστήμιο του Nottingham Trent University χορήγησε την ποδοσφαιρική ομάδα της Ιδιωτικής Σχολής Pascal για την περίοδο 2016-17, όπου το λογότυπο του πανεπιστημίου εμφανίστηκε στην αθλητική στολή των ποδοσφαιριστών. Επίσης, το πανεπιστήμιο του Nottingham Trent θα δώσει ένα βραβείο ή υποτροφία σ’ ένα ταλαντούχο αθλητή, γεγονός που υποδηλώνει πως επενδύει στους ταλαντούχους νέους η οποιοί έχουν όρεξη και όνειρα για το μέλλον.

Αποκλειστικός αντπρόσωπος του Nottingham Trent University στη Κύπρο είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός Global Educational Services.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending