fbpx

Ο Κυπραίος τότε Vs σήμερα στην παραλία: Τι “κράτησε” και τι άλλαξε;

Μετά τα πρώτα μπάνια -τζιαι αφού “εχόρτασε” το μάτι μας που άντρες στην παραλία- ένα έχω να πω:

Ο Κυπραίος είναι ωραίος… όμως άλλαξε πολλά!

Πιο κάτω θα δούμε τι άλλαξε στις “συνήθειες” του τότε σε σχέση με σήμερα..

 

1
Τότε: Μαγιό Slip!

Μαγιό σλιπάκι. Ένεν ότι εν θα το δεις να το φορεί κάποιος (μιλούμε αποκλειστικά για παραλίες στην Κύπρο) αλλά πλέον είναι σπάνιο!

Είτε εν να δεις να το φορούν τουρίστες ή μεγάλοι σε ηλικία άντρες (που έχουν ένα και μοναδικό κοιλιακό…).

  • Σήμερα: Μαγιό boxeraki!

Jolidon-swimwear-men14

Πλέον οι Κυπραίοι φορούν τούτο το μαγιό σε διάφορα σχέδια, χρώματα – άλλα πιο κοντά τζιαι άλλα λλίο πιο μακριά.

  • Οι πιο “μοντέρνοι” και νεαροί, επιλέγουν τα πιο κοντά σε μήκος, με χρώματα που τονίζουν το μαύρισμα τους.
  • Οι πιο μεγάλοι σε ηλικία, επιλέγουν κάτι πιο μακρύ, με έντονα χρώματα και μοτίβα τύπου floral.

Συμπέρασμα-Girl advice: Ανάμεσα στα 2 προτιμούμε τη σημερινή επιλογή των ανδρών. Το πρώτο style, εκτός του ότι θεωρείται αρκετά “προκλητικό” (με την καλή έννοια), το προτιμούμε κυρίως σε πιο… γυμνασμένους άνδρες. Δυστυχώς γίνεται το αντίθετο!

2
Το παραδοσιακό starter kit!

Νομίζω το starter kit όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα παραμείνει σταθερό. Στην τελική, εν τζιαι αναπόφευκτο. Αφού μερικοί “εξύπνοι” παν που την νύχτα τζιαι βάλουν τον ττόρο πας τα κρεβατάκια.

Μερικοί “άλλοι πιο έξυπνοι“, αποφασίζουν να χρεώνουν το κρεβατάκι στην τιμή αγοράς τους. Τι άλλη επιλογή έσσιεις, που το να πάρεις την ομπρελούα σου;

Συνεπάγεται η παγωνιερούα σου, με τις μπυρούες τις τσακκρί, το σαντουιτσιούι σου τζιαι την παττιχούα σου..

  • Η μοντέρνα του έκδοση σήμερα!

PicMonkey CollageΥπάρχουν και μερικοί πιο “μοντέρνοι” που θεωρούν χώρκατους όσους παίρνουν τα πιο πάνω, γι΄ αυτό αποφάσισαν να το φέρουν λίγο πιο κοντά στα μέτρα τους. Να το κάνουν λίγο πιο μοντέρνο.

Ο “μοντέρνος” λοιπόν Κυπραίος, θα κάμει πρώτα τα πάντα για να κάτσει σε κρεβατάκι που θα το πληρώσει τάχα μου large. Θα λουθεί το λαδάκι μαυρίσματος (που στην τελική εν μαυρίζεις, αλλά κοτσιηνίζεις που το κάψιμο) τζιαι θα παίξει τις ρακεττούες του με στυλ.

Συμπέρασμα: Μπορεί στην παραλία να δούμε και τους 2 τύπους ή και συνδυασμό. Ο καθένας έσσιει τη χάρη του. Like και στα 2 starter kits!

3
Τότε: Αντηλιακό για.. προστασία!

Ο Κυπραίος (πριν ανακαλύψει το λαδάκι μαυρίσματος), ήταν ο… Casper το φαντασματάκι. Ουσιαστικά, έκαμνε τη σωστή χρήση του αντηλιακού.

Δηλαδή έβαλεν το για να προστατευτεί που τον ήλιο, αλλά εν το έβαλλεν μόνο… ελούνετουν το. Σε σημείο που έγλιαζεν που το πολύ αντηλιακό.

  • Σήμερα: Αντηλιακό για το… show!

ronaldo-sunbathing_2432121b

Τωρά ένεν τόσο απαραίτητη η προστασία, αφού ο κύριος σου στόχος είναι να “δεικτείς” ότι εμαύρισες τζιαι να τονίσεις το “καλλίγραμμο” σου κορμί.

Εννοείται ότι πάεις σπίτι σαν την… ντομάτα τζιαι τσιριλλάς που τον πόνο, αλλά εν σε κόφτει. Αφού έπεισες τον εαυτό σου -τζιαι τους γύρω σου- ότι εμαύρισες. Οι κοπέλες εννοείται: on fire!

Συμπέρασμα: Ανάμεσα στα 2 άκρα προτιμούμε… τη μέση! Ούτε τους Κυπραίους που εν στυλ Casper, αλλά ούτε τζείνους που γιαλίζουν σαν τις πυγολαμπίδες που το πολύ λαδάκι. Κάτι ενδιάμεσο, για να έσσιει τζιαι μια ισορροπία η φύση. Προστατευτείτε ναι, αλλά μαυρίστε τζιαι υγιεινά.

Εσύ ποια από τα πιο πάνω εφαρμόζεις; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending