fbpx

Σε Λεμεσό και Λευκωσία για προώθηση των διαρκείας η Σαλαμίνα

Συναντήσεις με τον κόσμο της σε Λεμεσό και Λευκωσία θα έχει σήμερα το βράδυ η Νέα Σαλαμίνα προκειμένου να προωθήσει τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2016-17 όπως πληροφορούν με ανακοίνωση τους οι ερυθρόλευκοι.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου δίνει συνέχεια στην παγκύπρια εξόρμηση για προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.
Μετά το πετυχημένο ξεκίνημα της εκστρατείας μας από την ελεύθερη Αμμόχωστο κάνουμε πράξη την απόφαση μας να οργανώσουμε συναντήσεις σε όλη την ελεύθερη Κύπρο και να φτάσουμε δίπλα σε κάθε οπαδό και φίλο της ομάδας μας.

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου συνεχίζουμε σε Λεμεσό και Λευκωσία και κλείνουμε τον κύκλο συναντήσεων μας στις 29 Ιουνίου στην Πάφο:

Λεμεσός στο οίκημα της Αναγέννησης προσφύγων στις 19:00
Λευκωσία στο ξενοδοχείο Europa Plaza στις 19:30
Πάφος στον Προμηθέα Μουττάλλου στις 19:00.

Καλούμε όλους τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια έτσι ώστε να εισρεύσει χρήμα στα ταμεία και να μπορέσουμε σε μια νεκρή οικονομικά περίοδο να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Ενισχύοντας το σωματείο μας μέσω των εισιτηρίων διαρκείας βάζεις και εσύ το δικό σου λιθαράκι για να ζήσουμε και πάλι στιγμές χαράς και περηφάνειας βλέποντας την ομάδα μας να πρωταγωνιστεί.

Και μην ξεχνάς ποτέ πως “ΕΣΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ”

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending