fbpx

Μαστίχομα Σάμμερ 2016: Οι πιο καλοντυμένες παρουσίες!

Και ναι το πρώτο Mαστίχομα της χρονιάς ήταν γεγονός! Δεν έλειπε κανένας από εκεί! Τρέλα, μεθύσι, χορός… Tα πάντα όλα είχε η βραδιά του Σαββάτου που μας πέρασε!

Από ένα τέτοιο event δεν θα μπορούσαν να λείπουν βέβαια stylish girls and boys!

Φέτος εντόπισα πολλά ολόσωμα μαγιό (μέσα από τις φωτογραφίες του FeelFamous, για Της Κυριακής το Μαστίχομα) και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί φαίνεται ότι ακολουθούμε πιστά τη μόδα στην Κύπρο! Μου άρεσε βέβαια που είδα μια πιο boho διάθεση! Βέβαια είδα και πολύ υπερβολικά ντυσίματα (και γδυσίματα 😛 ), βαψίματα και πολλά άλλα. Αυτά όμως θα μείνουν ασχολίαστα!

Θα σχολιαστούν 4 εμφανίσεις που είδα και μου άρεσαν! Πάμε να τις δούμε:

 

1
Χριστίνα Χάννα

Και τα δύο κορίτσια είναι πολύ όμορφα! Ξεχωρίζει όμως στη φωτογραφία το χακί πλεκτό μαγιό της, σε σχήμα τριγωνάκι! Μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός του μαγιό με τα joggers (θυμηθείτε εδώ τι είναι)! Δίνει πολύ στυλ!

Βέβαια πρέπει να έχεις και κορμί για να υποστηρίξεις το πιο πάνω στυλ και η Χριστίνα όπως βλέπετε το έχει! Τέλος μου άρεσε πολύ το κόκκινο κραγιόν γιατί φώτισε όλο το outfit!

2
Γεωργία Κωνσταντίνου

Πανέμορφα και τα δύο κορίτσια, αλλά δυστυχώς δεν φαίνονται ξεκάθαρα και τα 2 outfits! Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι ο συνδυασμός ολόσωμου μαύρου μαγιό με high-waisted jeans της Γεωργίας!

Επίσης να πω ότι λατρεύω τα μαύρα νύχια το καλοκαίρι! Είναι πολύ in!

3
Stylish girl με κίτρινο playsuit

Αναμφισβήτητα όλα τα κορίτσια αυτής της φωτογραφίας είναι πανέμορφα! Αυτό που τράβηξε το βλέμμα είναι το κορίτσι με το κίτρινο playsuit!

Μου αρέσει που πήγε στα Μαστιχόματα χωρίς μαγιό και είναι διαφορετική! Επίσης λατρεύω το κίτρινο χρώμα του playsuit και το μαύρο χρώμα που επέλεξε για τα νύχια της. Go girl!

4
Fashionable girl

Τι να πω για αυτό το κορίτσι; Ότι έχει κάνει το hairstyle της χρονιάς; Ότι φοράει ένα καταπληκτικό body chain; Ότι φοράει ένα καταπληκτικό μαγιό; Ότι από πάνω επέλεξε ένα κιμονό με πολύ ωραία prints;

Μπράβο της! Αν και δεν φαίνεται όλο το σύνολο, αυτό που βλέπω νομίζω μου αρκεί!

Φωτογραφίες από: FeelFamous Com.Cy

Stay tuned για τα επόμενα posts από διαφορετικά events, 
με επιλογή των best-dressed!

 

Δείτε επίσης: Όσα είδαμε και σχολιάσαμε στο φετινό Μαστίχομα Σάμμερ 2016!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending