fbpx

Έχασαν αλλά άφησαν υποσχέσεις οι EUC Alumni Warriors! (photos)

Η καλαθοσφαιρική ομάδα EUC Alumni Warriors ολοκλήρωσε με ήττα (59 – 67) τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Λευκωσίας, Β’ κατηγορίας, σε ένα αγώνα χωρίς καμία βαθμολογική σημασία, κόντρα στο Γουνί Amusement Bar.

Οι Warriors ξεκίνησαν μουδιασμένα το πρώτο δεκάλεπτο αφού το Γουνί κατάφερε να θέσει τη διαφορά στους 11 πόντους με σκορ 27 – 16.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι «Μαχητές» του Ανδρέα Κόκκινου κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στους 7 αξιώνοντας τις πιθανότητες για ένα come back. Ο Ανδρέας (Καπλάνης) Μιχαήλ ήταν για ακόμη μια φορά η κινητήριος δύναμη της ομάδας, κατεβαίνοντας κάτω στο καλάθι των αντιπάλων φορτώνοντας τους πόντους και φάουλ. Ο Ανδρέας Κουμής, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Φωκά πάλεψαν και κατάφεραν να κατεβάσουν αμυντικά και επιθετικά ριμπάουντ.

Ο coach Κόκκινος φημίζεται για την ασφυκτική άμυνα που παίζει η ομάδα του έτσι με τη βοήθεια των Ανδρέα (Πασίη) Αντωνίου, Κυριάκου Σάββα, Λοΐζου Νικολάου και Άδωνη (Άρτσιη) Μιχαήλ κατάφεραν να κλείσουν τις τρύπες στην άμυνα και να μειώσουν τη διαφορά στους 3 με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (55-52).

Με την έναρξη του τέταρτου δεκαλέπτου ο αρχηγός της ομάδα Ανδρέας Αντωνίου μαζί με τον Ελισσαίο Νικολάου έσπρωξαν την ομάδα με 4 τρίποντα, χωρίς όμως να είναι αρκετά για τη διασφάλιση της νίκης με τελικό σκορ 67 – 59.

Οι ομάδα των Warriors είχε τεράστιες απώλειες με τους τραυματισμούς των Φρίξο Βρυωνίδη και Παναγιώτη Κρασά, με τον τελευταίο να μπαίνει μέσα στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Οι Warriors μια νεοσύστατη ομάδα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας, Β’ κατηγορίας, ακολουθώντας το όραμα του ταλαντούχου προπονητή τους, Ανδρέα Κόκκινου, πάλεψαν και κατάφεραν να τερματίσουν στη 10η θέση.

Το μόνο σίγουρο είναι αυτή η ομάδα αφού δοκιμάστηκε και άντεξε, του χρόνου θα είναι ακόμη πιο δυνατή, διεκδικώντας έτσι μια καλύτερη πορεία που ίσως ξαφνιάσει πολλούς στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Λευκωσίας.

Ρεπορτάζ Άδωνης Μιχαήλ

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending