fbpx

Φιλικά, ταξίδια και ξεκίνημα με φιλοδοξίες!

Ακολουθεί ενημέρωση για τα τελευταία νέα των ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Νέας Σαλαμίνας.

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε χτες βράδυ ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ στο Δασάκι της Άχνας επικρατώντας με 2-1. Και τα 3 τέρματα επιτεύχθηκαν στα πρώτα 13 λεπτά του αγώνα με τους γαλαζοκίτρινους να προηγούνται μόλις στο 5′ με τον Πιέρο Σωτηρίου και τον “Αγιαξ της Ηπείρου” να ισοφαρίζει στο επόμενο λεπτό. Στο 13′, όμως, και πάλι με δράστη τον Σωτηρίου, η ομάδα της Λευκωσίας πήρε εκ νέου προβάδισμα (2-1), αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και το τελικό. Σίγουρα, η νίκη από μόνη της δεν λέει κάτι αφού τέτοιου είδους παιχνίδια είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα.

Ο κ. Κρίστιανσεν ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Βάτερμαν, Αστίθ, Καρλάο, Μιλάνοφ, Αλεξάνδρου, Μοράις, Βινίσιους, Ντε Βινσέντι, Βάντερ, Εφραίμ, Σωτηρίου.

apoel seasonΣτην ΑΕΚ, η αποστολή της ομάδας αναχώρησε χτες για το Σαν Μαρίνο, ενόψει του επαναληπτικού του 3-0 με την Folgore. Σήμερα, στις 18.00 (τοπική ώρα) θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή των κιτρινοπράσινων, Ιμανόλ Ιντιάκεθ, ενώ μια ώρα αργότερα, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση που θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ τα πρώτα 15 λεπτά. Η αποστολή αναμένεται πίσω στην Κύπρο το απόγευμα της Παρασκευής.

Η αποστολή αποτελείται από τους:

Εύμαιος Ευθυμιάδης (Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος/αρχηγός αποστολής)
Xavi Roca (Τεχνικός Διευθυντής)
Χριστόφορος Πετρουής (Τιμ-Μάνατζερ)
Joseba Imanol Idiakez (Προπονητής)
Antonio Hidalgo (Βοηθός Προπονητή)
Toni Gil (Γυμναστής)
Γιώργος Παπασάββας (Προπονητής Τερματοφυλάκων)
Μιχάλης Αθανασίου (Φυσιοθεραπευτής)
Dimitar Yordanov (Μασέρ)
Yordan Stoyanov (Μασέρ)
Florin Yucan (Φροντιστής)
Παναγιώτης Χατζηπαντελής (Φροντιστής)
Δρ. Γιάννης Ευσταθιάδης (Γιατρός)
Κυριάκος Δημητρίου (Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου)

Ποδοσφαιριστές (20):

David Catala, Μateusz Taudul, Ηλίας Χαραλάμπους, Joan Tomas, Vladimir Boljevic, Νικόλας Εγγλέζου, Jorge Larena, Κωνσταντίνος Μιντίκκης, Mikel Saizar Soroa, Μιχαήλ Music, Andre Alves, Γιάννης Μιχαήλ, Vincent Laban, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Alberto Sansinena (Tete), Ander Murillo, Daniel Mojsov, Θωμάς Ιωάννου, Ivan Trickovski, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

AEK LARNAKAΤέλος, ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα στην οποία καλεί τον κόσμο της στην πρώτη επίσημη προπόνηση για τη νέα χρονιά, την ερχόμενη Δευτέρα. Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου καλεί τους φίλους και οπαδούς της ομάδας να παρευρεθούν στην 1η επίσημη πανηγυρική προπόνηση της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η 1η επίσημη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στο γήπεδο “Αμμόχωστος – Επιστροφή” στις 19:00. Εκεί οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές μας, να πάρουν αυτόγραφα και να παρακολουθήσουν την επίσημη παρουσίαση των παλιών και νέων αποκτημάτων.

Στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου θα λειτουργεί το Red Shop με τα ερυθρόλευκα προϊόντα και θα πωλείται φαγητό και ποτό.

Η είσοδος είναι 5 ευρώ και για παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.

Υ.Σ. Οι ποδοσφαιριστές σε περιμένουν γιατί “ΕΣΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ”

salamina season

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending