fbpx

Ποια είναι τα κοινά που έχουν οι σχέσεις με ένα… ποδοσφαιρικό αγώνα;

Ολα ή τίποτα, όπως λέει κι ο Χατζηγιάννης. Υπάρχει κανείς που να μην έχει ακούσει το τραγούδι και να θέλει κατακτήσει το άλλο του μισό; Υπάρχει κανείς που να μην έχει ερωτευτεί;

Ακόμα κι ΕΣΥ που διαβάζεις και λες ότι είσαι η εξαίρεση, εσύ που λες πως ο έρωτας δεν θα σε αγγίξει ποτέ, όσο και αν μην το παραδέχεσαι, έχεις ερωτευτεί…

Είναι σαν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Όλα ή τίποτα.

0

Στον έρωτα όλοι κυνηγούν το έτερον ήμισι, στο ποδόσφαιρο κυνηγούν την μπάλα για να σκοράρουν! Eίτε νίκη είτε ήττα. Όλα ή τίποτα…

O στόχος, είναι ένας και μοναδικός. Φυσικά, για όσους αποτελούν την προσωποποίηση του περιβόητου Καζανόβα, σίγουρα οι στόχοι θα είναι πολλοί – δεν πέφτουνε στα δίχτυα όμως  όλες).

ΟΛΗ η φάση, είναι:

1iΑΡΧΗ του παιχνιδιού – ΣΟΥΤΦΑΟΥΛ –  ξανά ΣΟΥΤ – ΓΚΟΛ !

Ας πάμε να δούμε λοιπόν, γιατί ο έρωτας είναι σαν ένας αγώνας ποδοσφαίρου!

 

1
Όλα πρόκειται για έναν αγώνα

Υπάρχουν και στα 2 θεατές. Οι θανάσιμες -και ίσως- μελλοντικές πεθερές, οι γείτονες, οι φίλοι που κατασκοπεύουν συνεχώς από τις ‘κερκίδες’ για την εξέλιξη της κατάκτησης.

Στο ποδόσφαιρο, είναι οι φίλαθλοι των αντίπαλων ομάδων.

2
Οι αντίπαλες ομάδες

Πάντα θα υπάρχουν οι ανταγωνιστές. Για τα μάτια μιας γυναίκας, θα πέσουν πολλοί στην σφαγή. Στον αγώνα του ποδοσφαίρου, θα κονταροκτυπηθούν οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

3
Σουτς

Για το στόχο, το ασερνικό θα χρειαστεί πολλά καμάκια. Έστω κι από τον πιο γοητευτικό του πλανήτη. Διότι, οι γυναίκες, είναι δύσκολο φύλο  υπάρχει κανένας άντρας που διαφωνεί;

Στο ποδόσφαιρο, πολλά σουτς, προσπέρασμα παικτών κτλ, με στόχο το γκολ στα δίκτυα.

4
Φάουλς/Πέναλτυ

Το άτακτο ασερνικό, θα έχει κάνει κάποιες άπρεπες κινήσεις, κάπου θα το παρατραβήξει.  Με κάποιον θα καυγαδίσει για τα μάτια μιας γυναίκας. O πατέρας της, θα αγριοκοιτά το αρσερνικό που προσπαθεί να προσεγγίσει την κόρη του!

Όπως φυσικά και στο ποδόσφαιρο, δεν επιτρέπονται όλα. Υπάρχουν και όρια στα φάουλς, πέναλτυ τα οποία ελέγχει ο διαιτητής, με τα μάτια του δεκατέσσσερα.

5
Απογοήτευση/Κούραση

Όλοι στην προσπάθεια μιας ερωτικής κατάκτησης, έχουμε κουραστεί, απογοητευτεί, όμως, αφού ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός, δεν μας στέκεται εμπόδιο τίποτα.

Έτσι και οι παίκτες, έχοντας εξαντλήσει τις αντοχές τους, λόγω σωματικής κούρασης, επιμένουν μέχρι το τέλος του αγώνα!

6
GOOOOOALLLL!!!

Και τελικά, αφού προηγηθούν όλα τα προηγούμενα, το φρούριο κάποτε ηττείται. Οι οπαδοί ξεσηκώνονται και γίνεται ΧΑΜΟΣ. Το χαμόγελο είναι ζωγραφισμένο στα πρόσωπα όλων των θεατών.

Αλήθεια όμως, τελικά δεν έχουν κοινά ο έρωτας και το ποδόσφαιρο; Κάτι που είναι καθημερινό κομμάτι της ζωής μας. Κάτι, που το βλέπουμε και το ζούμε καθημερινά.

Δεν συμφωνείτε; Εσείς οι γυναίκες κι οι άντρες;

P.S.: GO (AL)! (AL)L about love! (AL)L about GO(AL)! – Go(AL) to love.

Δες επίσης: Αυτοί είναι οι λόγοι που οι γυναίκες γίνονται… ποδοσφαιρόφιλες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending