fbpx

Οι εναλλακτικές προτάσεις αν θέλεις να επιβιώσεις το ανύποφορο καλοκαίρι της Κύπρου!

Το καλοκαίρι στην Κύπρο είναι χωρίς αμφιβολία, hot as hell! Δεν αντέχεται και κάθε μέρα είμαστε σε αρνητική διάθεση λόγω της ανυπόφορης ζέστης.

Don’t worry, υπάρχουν τρόποι να το αντιμετωπίσεις, χωρίς να χρειάζεται να πας στην παραλία, μιας και αυτό δεν είναι πάντα εφικτό (είμαστε και απασχολημένοι)!

Αν δεν θες να μεταναστεύσεις σήμερα σε μια πιο κρύα χώρα,
δοκίμασε τα πιο κάτω:

 

1
Άλλαξε Wallpaper!

‘Οποτε ανοίγεις τον υπολογιστή σου, θα βλέπεις αυτό το χειμερινό τοπίο και θα παγώνουν οι… σκέψεις σου! Ίσως αυτό, να σε επηρεάσει ψυχοσωματικά και να δροσιστείς λίγο!

2
Ψώνισε Online!

Μη βγαίνεις από το σπίτι, δεν χρειάζεται! Μπορείς να αγοράσεις τα πάντα online κι έτσι να μη χρειαστεί να απομακρυνθείς ιδιαίτερα από το αγαπημένο σου air-condition!

3
Water bed!

Ξέχνα το κρεβάτι σου και κοιμήσου… στην μπανιέρα, με παγάκια και μια πολική αρκούδα αγκαλιά, μπας και πέσει λίγο η θερμοκρασία (ή έστω ονειρέψου το πιο πάνω και ίσως δροσιστείς)!

4
Εναλλακτικές δραστηριότητες!

Ξέχνα τους καφέδες και πιάσε το νεροπίστολο! Θα νιώσεις ξανά παιδί και θα δροσιστείς ταυτόχρονα! Ή κανόνισε αντίστοιχα παιχνίδια με τους φίλους σου στη θάλασσα ή στα σπίτια σας. Θα εκτονωθείς ταυτόχρονα 😉

5
Ιδέα για το τι να φας κάθε μέρα; Το αγαπημένο σου παγωτό!

Βάλε μόνιμα στο μενού το παγωτό! Πρωϊνό; ΠΑΓΩΤΟ. Μεσημεριανό; ΠΑΓΩΤΟ. Βραδινό; ΠΑΓΩΤΟ παντού και συνέχεια (εντάξει να υπάρχει και λίγο μέτρο όμως)!

Και μην ξεχνάς!

6
Υπάρχει ελπίδα!

Για όσους δεν αντέχουν άλλο το καλοκαίρι, υπάρχει και η εναλλακτική λύση του χειμώνα. Κάτι μήνες μακριά, αλλά θα έρθει!

Δοκίμασε τα πιο πάνω tips και θα σε βοηθήσουν (έστω και λίγο)!

Δες επίσης: Τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μας κάνουν να μισούμε το καλοκαίρι (κάθε χρόνο)!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending