fbpx

Το Euro που έκλεψαν την παράσταση οι οπαδοί! (videos)

Το Euro τέλειωσε και για αρκετούς, δεν ήταν ένα από εκείνα τα τουρνουά που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Ίσως πέρα από τους νικητές Πορτογάλους, τους Ισλανδούς και τους Ουαλούς λίγοι θα το θυμούνται με πραγματική χαρά.

Το σίγουρο είναι πως σε αυτή τη διοργάνωση, την παράσταση την κέρδισαν οι οπαδοί. Τα επεισόδια που στιγμάτισαν το τουρνουά, (κυρίως στα αρχικά του στάδια), πολύ λίγο μπορούν να απασχολήσουν τον γράφων, αφού έγιναν τόσα άλλα ωραία με σκηνές πραγματικής οπαδικής ομορφιάς.

Οι Ιρλανδοί (και οι Βορειοϊρλανδοί) θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σαν οι πραγματικοί πρωταθλητές του Euro της Γαλλίας, αφού πέρα από την διαρκή υποστήριξη στη χώρα τους, νανούρισαν παιδάκι στο μετρό, έκαναν καντάδα σε μια γυναίκα στη μέση του δρόμου αλλά και σε μια μοναχή (!!!), ενώ την ίδια ώρα απευφημούσαν την αστυνομία. Στους Βορειοϊρλανδούς, παράλληλα, ανήκει το soundtrack της διοργάνωσης “Will Grigg’s on Fire” (και ποιος δεν το τραγούδησε;).

Σημειώστε, παρακαλώ, πως τελικά ο Will Grigg δεν πήρε ούτε και ένα λεπτό συμμετοχής στα γαλλικά γήπεδα και απολαύστε τους τρελό – Ιρλανδούς στο πιο κάτω βίντεο.

Εκτός όμως από τους Ιρλανδούς, εξαιρετικοί ήταν και οι Ισλανδοί με τον χαρακτηριστικό τους πανηγυρισμό, που έγινε αιτία να τον “κλέψουν” οι Γάλλοι. Το παρατεταμένο χειροκρότημα, εμπνευσμένο από τους Vikings, κέρδισε τις εντυπώσεις και σίγουρα ήταν από τις στιγμές του Euro, που θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό. Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να το δούμε να γίνεται και σε αρκετά γήπεδα της Ευρώπης, την σεζόν που έρχεται.

Μπορεί Ιρλανδοί και Ισλανδοί να εντυπωσίασαν, αλλά πολλές ήταν οι όμορφες στιγμές στην ολότητα της διοργάνωσης, όπως η κερκίδα της Πολωνίας. Η παρέα του Lewandowski,  μπορεί να αποκλείστηκε στα πέναλτι, ένα βήμα πριν τα ημιτελικά, αλλά οι οπαδοί της σίγουρα απόλαυσαν την διαδρομή.

polish fans

Παρόμοια ισχύουν και για τους Ουαλούς, που στην παρθενική του συμμετοχή, έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά σε μια διοργάνωση, που θα την θυμούνται για τα επόμενα 100 και βάλε χρόνια. Ας είναι καλά ο Bale, ο Ramsey και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Coleman.

welsh fans

Το δικό τους show έκαναν και οι Πορτογάλοι, ειδικά στον τελικό. Και επειδή μια εικόνα περιγράφει καλύτερα τα συναισθήματα, δείτε πως έζησαν την κατάκτηση του Euro οι Πορτογάλοι στο fan zone. Από 7 χρονών ως τα 77!

portugese fans

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending