fbpx

Τα έμαθες; Τα Pokemon ήρθαν στην πραγματική ζωή!

Και όμως είναι αλήθεια! Εδώ και λίγες μέρες έχει κυκλοφορήσει το παιχνίδι Pokemon GO που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει!

Αναρωτιέσαι τι είναι αυτό; Σύντομα μπορούμε να παίξουμε στα κινητά μας Android και iOS, από τις εταιρείες Nintendo και Niantic.

Δες πιο κάτω τι πρέπει να ξέρεις γι’ αυτό το πρωτοποριακό παιχνίδι!

 

1
Τι περιλαμβάνει ακριβώς;

Χρησιμοποιεί Augmented Reality που σημαίνει επαυξημένη πραγματικότητα ή αλλιώς ενισχυμένη πραγματικότητα. Ουσιαστικά, επιτρέπει τη ζωνταντή προβολή φυσικού περιβάλλοντος, του οποίου η πραγματικότητα είναι επαυξημένη με την προβολή πληροφοριών και εικονικών προσώπων.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, με απλά λόγια, είναι εικονικά Pokemon!

2
Πώς μπορείς να παίξεις;

Το παιχνίδι σε συνδυασμό με την κάμερα και με το σύστημα GPS του κινητού επιτρέπει την προβολή Pokemon στο φυσικό περιβάλλον μέσα από την οθόνη του κινητού σου.

3
Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην Κύπρο;

Μπορείς να το περιμένεις εντός της εβδομάδας και στο κυπριακό Store. Ήδη κυκλοφόρησε στην Αμερική κι έχει γίνει χαμός. Είναι ΠΡΩΤΟ στις κατατάξεις (charts) των Stores της Αμερικής.

4
Θέλεις να το παίξεις τώρα; Μπορείς!

Αν θες, υπάρχει και η δυνατότητα να παίξεις ΤΩΡΑ το Pokemon GO, εάν αλλάξεις το Store σε αυτό της Αμερικής και να συνδεθείς με το Google Account σου!

Μάλιστα κάποια άτομα βγήκαν και εκτός ορίων, αφού το Pokemon που έπρεπε να πιάσουν, βρίσκοταν σε… αστυνομικούς σταθμούς και δεν δίστασαν να μπουν μέσα για να πάρουν τα Pokemon!

5
Πώς παίζεις το παιχνίδι και αποκτάς το Pokemon σου;

Πρέπει πρώτα να περπατήσεις και να βγεις έξω από το σπίτι σου, αφού το Pokemon βρίσκεται σε μια συγκεκριμένη θέση, συνήθως 300 μέτρα μακριά το πολύ. Εσύ πρέπει να πας εκεί για να πιάσεις Pokemon!

Για τους φίλους μας που είναι λίγο τεμπέληδες, σας έχουμε λύση. Δεν χρειάζεται καν να περπατάς, μιας και μπορείς να μπεις μέσα στο αυτοκίνητο και να συνεχίσεις το κυνήγι Pokemon!

6
Τι μπορείς να κάνεις με το Pokemon σου;

Όταν πάρεις ένα Pokemon, μπορείς να το εκπαιδεύσεις, να το εξελίξεις δίνοντας του Candy, να του δώσεις ένα μοναδικό όνομα, να παλέψεις με άλλα Pokemon ή να παλέψεις με άλλους εκπαιδευτές σε γυμναστήρια.

Ενδιαφέρον γεγονός αποτελεί ότι μεγάλοι χώροι και κτίρια (όπως π.χ. το Mall of Cyprus) θα αποτελούν… γυμναστήριο με εκπαιδευτές! Όμως, ακόμα δεν μπορείς να ανταλλάξεις (trade) ή να αντιμετωπίσεις τους φίλους σου. Η Niantic δήλωσε ότι αυτό θα γίνει στο κοντινό μέλλον.

Εσύ θα ήθελες να παίξεις Pokemon GO; Θα τα πάρεις όλα;

 

GOTTA CATCH ‘EM ALL!

POKEMON

GO!

Δες περισσότερα στο βίντεο:

 

Δες επίσης: Τα 6 πιο χρήσιμα apps που πρέπει να έχει κάθε φοιτητής!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending