fbpx

Τα 5 πιο χρήσιμα apps που πρέπει να έχει κάθε φοιτητής!

Τα γνωστά σε όλους μας “apps” έχουν πάρει φωτιά τα τελευταία χρόνια και οι developers τους έχουν αναπτύξει χρήσιμες και έξυπνες εφαρμογές για κάθε ανάγκη.

Πολλές από αυτές αφορούν ειδικά τους φοιτητές και με έξυπνους τρόπους προσφέρουν λύσεις στα προβλήματα και δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει ο καθένας καθημερινά.

Διάλεξε την πιο κατάλληλη για ‘σένα από τις πιο κάτω:

Η εφαρμογή αυτή μετατρέπει τη συσκευή σου σε… scanner! Μπορείς εύκολα και γρήγορα να μετατρέψεις τις σημειώσεις σου σε PDF ή να αποθηκεύσεις στο κινητό σου σελίδες από κάποιο βιβλίο!

Ιδανική για να μοιράζεσαι σημειώσεις με τους φίλους σου που έχασαν το μάθημα, γιατί ίσως ξενύχτησαν το βράδυ!

Η “μαγική” αυτή εφαρμογή αναγνωρίζει οποιαδήποτε μαθηματική εξίσωση και σου δίνει άμεσα το αποτέλεσμά της με επεξήγηση για το πώς την έλυσε! Δεν χρειάζεσαι πλέον μαθηματικό μυαλό – τώρα έχεις το photo math!

Γράψε λίστες για τα πάντα! Με αυτή την εφαρμογή δεν θα ξεχάσεις ποτέ ότι έχεις 3 εργασίες να κάνεις ή ότι πρέπει να αγοράσεις ζάχαρη γιατί σου τελείωσε!

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για αρχεία αλλά το google drive είναι η καλύτερη! Σου δίνει άμεσα πρόσβαση σε όλα σου τα αρχεία χωρίς να επιβαρύνετε η μνήμη της συσκευής σου.

Το Google docs είναι ιδανικό για συνεργασίες! Σου παρέχει διαδραστικά φύλλα εργασίας που αποθηκεύουν αυτόματα ότι γράψεις χωρίς να χρειάζεται συνέχεια να πατάς save η share και όλα τα μέλη της ομάδας σου μπορούν να δουν άμεσα αυτά που έγραψες και να προσθέσουν πληροφορίες!

Τι λες; Θα κάνεις download τις εφαρμογές που χρειάζεσαι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending