fbpx

Τα 4 ζευγάρια κυπριακών σειρών που εν θα ξιάσουμε ΠΟΤΕ!

Τα αγαπήσαμε και πολλές φορές συμπάσχαμε μαζί τους. Τα περισσότερα από αυτά  τα ζευγάρια, μας πηγαίνουν πίσω στην παιδική μας ηλικία, όταν παρακολουθούσαμε τις πιο κάτω σειρές.

Tα πιο κάτω ζευγάρια κυπριακών σειρών λίγο-πολύ στιγμάτισαν την καθημερινότητα μας, μιας και ταυτιζόμασταν σε κάθε επεισόδιο που έπαιζαν.

Πάμε να δούμε τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά ζευγάρια:

 

1
Πέννυ Τάκκου και Πάμπος Φκιακουρής  – “Οι Τάκκοι”

Εκείνο το καιρό όλoι αναρωτιόμασταν πώς ένα χωριατόπαιδο εκατάφερεν να κερδίσει μια high-class Λευκωσιάτισα. Στην πορεία, εκαταλάβαμε ότι ο ένας εσυμπλήρωνε τον άλλον… Η Πέννυ τζιαι ο Πάμπος, ήταν που τα αγαπημένα μας ζευγαράκια που επεράσαν που την κυπριακή τηλεόραση.

Ούλλοι λλίο-πολλά εγελάσαμε τζιαι… εκλάψαμε μαζί τους. Κανένας μας εν θα ξιάσει το “Όι λαομό” του Πάμπου ή την Πέννυ μας να στέλνει φιλάκια σε όλους στην εκπομπή της. Επεράσαν πολλά τζι’ εμείς εταυτιζούμασταν μαζί τους. Το κυριότερο: Εφυρτήκαμε που τα γέλια με τις σκηνές τους, γι’ αυτό τζιαι αγαπούμεν τους ακόμα!

2
Μαργαρίτα και Βαγγέλης – “Για την αγάπη σου”

Κανένας μας εν θα ξιάσει τουτό το ζευγαράκι. Ο πρίγκιπας τζιαι η πριγκίπισσα όπως αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον, ήταν που τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που επεράσαν που τη κυπριακή τηλεόραση (προσωπική μου άποψη πάντα).  Οι παραπάνω μας εκλάψαμε με την ιστορία της Μαργαρίτας… Η αγάπη τους ήταν τόσο δυνατή ακόμα τζιαι μετά το θάνατο της…

Δαμε πάει απόλυτα ο στίχος του ΠαντελίδηΤυχαία γνωριστήκαμε, τυχαία ερωτευτήκαμε. τυχαία εμείς πεθαίνουμε μωρό μου“. Πάει πάρα πολλά στην περίπτωση της Μαργαρίτας τζιαι του Βαγγέλη. Τούτο το ζευγάρι θυμίζει μας την παιδική μας ηλικία τζιαι θα το θυμούμαστε για πολύ τζιαιρό ακόμα…

3
Σωφρόνης και Κικίτσα – “Βουράτε Γειτόνοι”

Ένα από τα ζευγάρια που έκαμε μας να φυρνούμαστε που τα γέλια, εν σίουρα ο Σωφρόνης τζιαι η Κικίτσα. Ούλλοι θυμούμαστε και το Ρίκκο το Μάππουρο που εν επάενε καθόλου τον Σωφρόνη τζιαι η έγνοια του ήταν να του… κόψει το κότσο του. Εννοείται ότι εβάφτησεν τον τζιαι ως “Κοτσούθκια“!

Σήμα κατατεθέν της σχέσης τους ήταν οι κρυφές τους συναντήσεις, που εκατέληγαν σε ο,τιδήποτε άλλο εκτός που κρυφές. Εμείς αγαπούμεν τους τζιαι θωρούμεν τους ακόμα τζιαι γελούμε!

4
Αχιλλέας και Μελίνα – “Μπρούσκο”

Eίναι ένα από τα πιο πρόσφατα και αγαπημένα ζευγάρια της κυπριακής τηλεόρασης. Εξαιτείας τους, εμάθαμε να… πίνουμε τζιαι μπρούσκο.

Μπορεί να επεράσαν πολλά τζιαι ακόμα παιρνούν, αλλά ούλλες μας εν να εθέλαμε νομίζω να γνωρίσουμε ένα Αχιλλέα τζιαι ούλλοι μια Μελίνα… Ο Αχιλλέας και η Μελίνα είναι ένα ζευγάρι πρότυπο κατ’ εμένα.

Εσένα ποιο ήταν το αγαπημένο σου τηλεοπτικό ζευγάρι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending