fbpx

‘Eλενα Παπαπαναγιώτου: Όσα μας είπε αποκλειστικά η αγαπημένη μας τραγουδίστρια!

Η Έλενα Παπαπαναγιώτου είναι το κορίτσι που “έκλεψε” καρδιές με τη φωνή της και τη δυναμική παρουσία της στο The Voice 2.

Είναι Κύπρια και συγκεκριμένα από τη Λάρνακα, και άρχισε το τραγούδι από την παιδική της ηλικία. Τη ρωτήσαμε για την τότε συμμετοχή της στο μουσικό διαγωνισμό αλλά και για την επαγγελματική της καριέρα που ακολούθησε.

Όσα μας είπε σε μια αποκλειστική συνέντευξη ακολουθούν πιο κάτω:

0a2495cf58

1
Πώς και πότε ήρθε το τραγούδι στη ζωή σου;

Από τον καιρό που θυμάμαι τον εαυτό μου… Ακόμα, όταν πηγαίναμε σε γάμουs με την οικογένεια μου, πάντα έβγαινα πάνω στη σκηνή να τραγουδήσω. Πήγαινα σπίτι και γύρευα μικρά πιάνα, και γενικά πράγματα που είχαν σχέση με τη μουσική.

Ό,τι είχε να κάνει με τη μουσική, πάντα το έκανα και μ’ ενδιέφερε.

2
Ποιος σε παρακίνησε να λάβεις μέρος στο The Voice;

Έβλεπα το The Voice τον πρώτο χρόνο και ονειρευόμουν τον εαυτό  μου να τραγουδάει πάνω σε αυτή τη σκηνή. Το έβλεπα σαν ένα όνειρο που θα έμενε όνειρο. Τον επόμενο χρόνο, οι γονείς μου δήλωσαν για ‘μένα συμμετοχή στο The Voice, χωρίς να το ξέρω και με πήραν τηλέφωνο για audition. Aποφάσισα να παω να δοκιμάσω και ότι γίνει. Όταν πήγα άκουσα πάρα πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές, αλλά δεν θεώρησα τίποτα δεδομένο. Πέρασα στα blind auditions και παρατήρησα ότι υπήρχε ανταγωνισμός.

Όταν πέρασα όμως στο live, ένιωσα αυτοπεποίθηση και ήθελα να ζήσω την κάθε στιγμή.

3
Πώς άλλαξε η ζωή σου μετά το The Voice;

Μετά το The Voice άλλαξε αρκετά η ζωή μου -κακά τα ψέματα- αν και ο δικός μου ρόλος ήταν λίγο απαρατήρητος μέσα στο παιχνίδι, λόγω του ότι δεν είχα φτάσει μέχρι τα τελευταία lives. Μετά το The Voice, είχα την ευκαιρία να είμαι στο συγκρότημα Nigma και έκανα tour στη Ελλάδα. Πήρα πάρα πολλές εμπειρίες και μετά από ένα χρόνο,  ο κόσμος συνεχίζει ακόμα να μου στέλνει μηνύματα.

Μέσα από το The Voice με γνώρισε ο κόσμος, και δεν το μετανιώνω με τίποτα.

4
elena-papapanagiotou-mpihti-kouinelis-1

 

5
Τι θα συμβούλευες κάποιο νέο που θα ήθελε να λάβει μέρος σε αντίστοιχους διαγωνισμούς στη τηλεόραση;

Αν και μετά από αυτά που έζησα (επειδή υπάρχουν και τα “μέσα”) δεν το μετανιώνω, και θα συμβούλευα όποιον θέλει να ζήσει την εμπειρία, αλλά μόνο σαν εμπειρία. Να μην πάει κάποιος με το στόχο ότι μέσα από αυτό το παιχνίδι θα γίνει το όνειρο μου πραγματικότητα. Είναι μια αρχή, είναι ο καλύτερος τρόπος να σε γνωρίσει ο κόσμος.

Μετά εξαρτάται από ‘σένα πώς θα το χειριστείς. Πρέπει να το κυνηγήσεις και μετά το παιχνίδι.

 

6
Με τι ασχολείσαι τώρα και πού μπορούμε να σε ακούσουμε;

Εννοείται πως πάντα θα ασχολούμαι με το τραγούδι. Μπορείτε να με ακούσετε στο Café la mode, στην Ονασαγόρου, κάθε Πέμπτη (αυτό είναι το σταθερό). Ακόμα, εμφανίζομαι και στη Πάφο, σε διάφορα ξενοδοχεία με τον Ευθύβουλο  Θεοχάρους, σαν ντουέτο. Ψάχνουμε ακόμα για Παρασκευή και Σάββατο.

Θα ήθελα όμως να ξεκουραστώ λίγο αυτό το χρόνο. Πέρσι έκανα εμφανίσεις στο Ασμάτιον Live, και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Φέτος, θέλω να ασχοληθώ και λίγο με το Πανεπιστήμιο μου και περισσότερο με τις σπουδές μου, μιας και είναι και ο τελευταίος μου χρόνος.

7
Τέλος, τι σου δίνει δύναμη κάθε μέρα ή σκέφτεσαι, όποτε αντιμετωπίζεις κάποια δυσκολία στη ζωή σου;

Έχω να πω πως τα προβλήματα στη ζωή μου είναι αρκετά. Όμως κάθε μέρα σκέφτομαι και βλέπω ότι υπάρχουν και χειρότερα που συμβαίνουν στο κόσμο, και σκέφτομαι ότι τα δικά μου είναι για γέλια. Το τραγούδι και η μουσική με βοηθούν στο να ξεχάσω κάποια πράγματα.

Η μουσική για ‘μένα είναι το φάρμακο για όσα προβλήματα μου συμβούν.

 

Eυχαριστούμε την Έλενα για τη συνέντευξη
και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνει!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending