fbpx

Στυλιστικά tips για να ξέρεις πώς να ντυθείς γρήγορα και εντυπωσιακά!

Πολλές φορές στέκεσαι μπροστά στην ντουλάπα σου λίγο πριν βγεις και η πίεση του χρόνου είναι μεγάλη και εσύ δεν ξέρεις τι θα βάλεις.

Ε λοιπόν, σε αυτό το post θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω για να ξέρεις πώς να ντυθείς όταν δεν έχεις χρόνο. Τρεις είναι οι περιπτώσεις για outfits που μπορούν να σου τύχουν και πιθανόν να μην ξέρεις τι να βάλεις: formal, casual και night out.

1
Formal Look

Είσαι σε απόγνωση και πρέπει να ντυθείς formal. Βάλε ένα λευκό πουκάμισο κάτω από πουλόβερ. Τώρα που ο καιρός είναι ζεστός, επέλεξε ουδέτερο χρώμα chinos και ένα ζευγάρι δερμάτινα loafers για ένα ντύσιμο πολύ smart, αλλά όχι υπερβολικά σχολαστικό.

2
Casual Look

Είναι Σαββατοκύριακο και θέλεις να βάλεις κάτι ωραίο για την απογευματινή σου βόλτα. Φόρεσε ένα κλασικό λευκό μπλουζάκι και τζιν, με ένα προαιρετικό γκρι bomber jacket και τα λευκά σου sneakers και είσαι έτοιμος.

3
Night Out Look

H πιο εύκολη λύση εδώ είναι ένα monochrome outfit. Αλλά αν δεν το προτιμάς μπορείς να βάλεις το δερμάτινο ή το bomber σακάκι σου – όχι τώρα το καλοκαίρι εννοείται- μια μονόχρωμη φανέλα και τα jeans σου. Όσο για τα παπούτσια αν θέλεις βάλε chelsea boots για να δώσεις ένα πιο rock touch ή τα sneakers σου!

Σε βοήθησα καθόλου;

 

Δες επίσης: Στυλάτοι συνδυασμοί blazer και παντελονιών που θα σε ευκολύνουν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending