fbpx

Πού να πας απόψε; Live μουσική και Συναυλίες που θα βρεις στη Λεμεσό!

Η Λεμεσός είναι γνωστή για τη μουσική της σκηνή και για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι, αλλά και ολόχρονα.

Αν είσαι fan τις rock και έντεχνης μουσικής αυτά τα live και συναυλίες είναι για ιδανικά για ‘σένα!

Διάλεξε ένα ή περισσότερα από τα καλύτερα live και Enjoy!

1
Λωποδύτες

Θα βρείτε τους Λωποδύτες κάθε Παρασκευή στο Ravens Music Hall, να παίζουν ελληνική και κλασική rock, καθώς και έντεχνο. Η μπάντα αποτελείται από τους: Χρίστο Κατσουνωτό, Ανδρέα Κέρβερο, Νικόλα Πέτρου και Μαρίνο Χαραλαμπίδη.

2
Ισοβίτες

Μπορείτε να απολαύσετε του Ισοβίτες κάθε Tετάρτη επίσης στο Ravens Music Hall, “σαν να μην πέρασε μια μέρα“, με έντεχνη και rock μουσική. Η μπάντα πρόσφατα επέστρεψε ξανά στη μουσική σκηνή και αποτελείται από τους: Σάββα Ισοβίτη, Γιάννη Λουκά, Κυριάκο Καραϊσκάκη και Χρίστο Βασιλειάδη.

3
Πάνος Κατσιμίχας & Κίτρινα Ποδήλατα

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου, μπορείτε να απολαύσετε τον Πάνο Κατσιμίχα και τα Κίτρινα Ποδήλατα στη συναυλία τους που θα γίνει στο Κηποθέατρο Λεμεσού στις 21:00. Θα ακούσετε κομμάτια από την προσωπική δισκογραφία του Πάνου Κατσιμίχα και δυναμική rock μουσική από τα Κίτρινα Ποδήλατα.

4
Πέραμα

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα βρείτε στη rock και έντεχνη μουσική σκηνή στο Πέραμα τους: Αντόνη Γεωργίου, Cliff Cleovoulou, Κυριάκο Καραπατέα, Βύρωνα Πότσο, Γιώργο Γιωργαλέτο, Ανδρεά Πρωτοπαπά, Βαρβάρα Λουκά και Σπύρο Αριστείδου.

5
Στέλιος Στυλιανού & Σάββας Ισοβίτης

Απολαύστε κάθε Πέμπτη στο Ravens Music Hall τους Στέλιο Στυλιανού και Σάββα Ισοβίτη με έντεχνη και rock μουσική.

Εσύ ποιο Live θα προτιμήσεις αυτό το καλοκαίρι;

 

Δες επίσης:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending