fbpx

Όλα τα άκυρα που θα γίνουν στην Κύπρο τώρα και μετά τη μόδα του Pokémon Go!

Τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένας πανικός για το παιχνίδι PokémonGo, που έφτασε πριν λίγες μέρες και στην Κύπρο!

Πού αθυμηθήκαν τα Pokémonεν μπορώ να καταλάβω… Παρ’ όλα αυτά, έπρεπε από καιρό κάποιος να “εκμεταλλευτεί” αυτή τη σειρά κινουμένων σχεδίων, μιας και ήταν μεγάλη επιτυχία της τότε εποχής.

Τι γίνεται όμως με τους Κυπραίους μας και γενικά τι επικρατεί στην Κύπρο σχετικά με αυτή τη “μόδα” που ξεκίνησε;

Πάμε να δούμε όσα μάλλον πρόκειται να συμβούν
στο νησί μας τους επόμενους μήνες:

 

1
Άκυρα άρθρα και ειδήσεις στα ΜΜE

Πριν ακόμα προλάβω να βγάλω το συγκεκριμένο συμπέρασμα, έχω ήδη ακούσει και διαβάσει διάφορες τέτοιες χαζές ειδήσεις σχετικά με ανθρώπους που τους συμβαίνει κάτι άσχημο μόνο και μόνο επειδή έπαιζαν Pokémon Go! Λέει το άρθρο:

“ΣΟΚ! Έπεσε στη λίμνη καθώς έπαιζε Pokémon Go!”

… ή άλλη είδηση στην τηλεόραση που αναφέρει ότι άνθρωπος επιχείρησε να πυροβολήσει δύο άτομα στην Florida της Αμερικής, γιατί εντόπισε 2 αγνώστους μέσα στο σπίτι του, που οι δύστυχοι προσπαθούσαν απλά, να τσακώσουν ένα Pokémon! Και αυτά είναι μόνο η αρχή! Ετοιμαστείτε να ακούσετε τις πιο ηλίθιες ειδήσεις της ζωής σας!

2
Συζητήσεις Everywhere

Και ποιος μιλά για ηλίθια άρθρα τώρα, αφού οι πιο χαζές συζητήσεις πλέον θα γίνονται μεταξύ φίλων μας…

  • “Ρε άκουσες πόσα Pokémon έχει ο τάδε;”
  • “Ξέρω ένα τόπο που κάθε μέρα έχει καινούρια Pokémon, αλλά εν θα το πω κανενού.”
  • “Εγώ έχει 28 ώρες που γυρεύκω και εν μου φκάλλει τίποτε σε τούντη περιοχή 🙁 “

3
Pokémon Go – Λυποδιαλύτης 

Καιρός να βγουν έξω και οι μανιακοί με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, μιας και οι περισσότεροι πορωμένοι, κλείνονται στα σπίτια τους ούλλη μέρα, με τη μόνη συντροφιά το laptop, τις κονσόλες, τα μεγάφωνα, το Mouse, το πληκτρολόγιο και φυσικά…. την παχυσαρκία!

4
“Επέλλανε ο Κόσμος” (typical Κυπραίος 60άρης)

Οι καφενέδες της Κύπρου πλέον θα γεμίζουν με κλικκούες 60άρηδων, που θα συζητούν αποκλειστικά για την πελλάρα που έπιασε τους νέους σχετικά με τούντο παιχνίδι. Ότι εν πολλά κακό και βλαβερό, γιατί γίνουνται τόσα, και ακούμε άλλα τόσα μες τον κόσμο!

“Προχτές ο άλλος έππεσε μες την λίμνη όπως έπαιζε… Ακούεις τζιαι εσού.”

Εν τούτοι ουσιαστικά που όποια είδηση ακούσουν, αρχικά θα την πιστέψουν και θα την μεταφέρουν μάλιστα ποτζεί τζιαι ποδά… Αθκιασεροί!

5
H Μόδα εκμεταλλεύεται τη… μόδα

Πόσα πάτε στοίχημα ότι σε ένα μήνα που τα τωρά, τα μισά καταστήματα (για να μην αναφέρω ονόματα), θα αρχίσουν να πουλούν μπλούζες, τσάντες, παντελόνια, πετσέτες και άλλα διάφορα, με θέμα τα Pokémon! Και όχι μόνο θα το κάμουν, αλλά θα κάμουν τζιαι τα παλλούτζια τους χρυσά!

6
Ο παλιός είναι αλλιώς

Εμείς του 90′ γνωρίζουμε πολλά καλά τι σημαίνει να γυρεύκεις ένα Pokémon, αφού στην εποχή μας εμείς εγυρεύκαμεν τα όντως μες τα chips (τάπες)… Η μόνη διαφορά είναι ότι τα chips έβρισκες τα όπου ήθελες… Ενώ τα Pokémon που γυρέφκουν οι υπόλοιποι τωρά, όχι μόνο δεν βρίσκονται παντού, αλλά αν το σκεφτείς καλά δεν υπάρχουν καν. Τουλάχιστον σε χειρόπιαστη μορφή! Γατάκια 😉

7
Παρατσούκλια

Μιας και ως Κυπραίοι με τα παρατσούκλια έχουμεν το πολλά, μεν αμφιβάλλεις να ακούσεις 2 παρέες να αποκαλεί ο ένας τον άλλο με το όνομα ενός Pokémon, ή να αποκτήσει ξαφνικά κάποιος ένα παρατσούκλι Pokémon, διότι επορώθηκε άσχημα με ένα συγκεκριμένο!

“Παιθκιά να σας γνωρίσω τον Μπούλπασαρ.” ή”Φύε που δαμέ ρε Τσίκλιπαφ!”

8
Τάπες στο ΕBAY

Όποιος έχει φυλάμενες τάπες και οτιδήποτε σχετικό με τα Pokémon που επαίζαμε πριν χρόνια, μπορεί να τα πουλήσει στο ebay με τη διακαιολογία ότι πλέον αποκτούν αξία. Όντως έτσι είναι… Μην παραξενευτείς αν θα δεις τις τάπες που έσυρνες μιτσής, μες τα χώματα, να πουλούνται στο ebay προς 126$ η μια.

9
Το πανό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλάζει

Φίλοι Ομονοιάτες, πολύ εύστοχο το πανό της ομάδας “Μόδα είστε θα περάσει” αλλά νομίζω ήρτε η ώρα να το αλλάξετε διότι η μόδα.επέστρεψε! Μπορείτε τουλάχιστον να αλλάξετε τη σειρά, αλλά εγώ προτείνω απλά να διαγράψετε από τα site σας -ειρηνικά- τις σχετικές φωτογραφίες του πανό. Για να μεν σας πιάσουν οι αντίπαλοι στο… μαΪττάππι (εν ξέρεις ποτέ)!

Το πιο πάνω άρθρο αναφέρεται σε υποθέσεις και
προβλέψεις που πιθανόν να συμβούν στην Κύπρο.
Δεν έχει να κάνει με κανένα είδος προφητείας
και
ούτε αναμένεται κάποια επαλήθευση!

Δες επίσης: Quiz – Ποιο Pokémon είσαι με βάση το χαρακτήρα σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending