fbpx

Εσύ άκουσες αυτά τα τραγούδια για ποδοσφαιριστές; (videos)

Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί πως το ποδόσφαιρο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού της γης. Με ένα τέτοιο status, λοιπόν, θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να μην διεισδύσει και στην μουσική. Και άμα λέμε να διεισδύσει, εννοούμε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για διάφορους καλλιτέχνες να γράψουν τραγούδια για τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Πολύ καλά καταλάβατε, ποδόσφαιρο και μουσική ήρθε η ώρα να γίνουν ένα!

1
Zlatan Ibrahimovic

Προφανέστατα, οι Sanjin και Youthman θαυμάζουν σε σημείο λατρείας τον Zlatan Ibrahimovic!

Ποιος ο λόγος, άλλωστε, να γράψεις τραγούδι για κάποιον, παραθέτοντας τα κατορθώματα του σε κάτι σαν rap με στοιχεία reggae (ή μήπως το αντίθετο) τραγούδι αν δεν τον λατρεύεις;

Εξαιρετικό κομμάτι πάντως, ιδανικό και για δυναμικό πρωινό ξύπνημα! Έτσι ξυπνά και ο Zlatan!

2
Zinedine Zidane

Ήταν δυνατό να μην βρεθεί ένας άνθρωπος (συγκρότημα στην συγκεκριμένη περίπτωση) να κάνει τραγούδι για τον, για πολλούς, κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών;

Και μαντέψτε, το αποτέλεσμα δεν είναι απλά καλό, είναι εξαιρετικό. Πιασάρικος ήχος, βίντεο που τα σπάει και σύγκριση όλων των μεγάλων ονομάτων του ποδοσφαίρου με τον Ζιζού.

Για τους Vaudeville Smash, βέβαια, περιττό να αναφερθεί πως δεν πιάνουν μία οι άλλοι μπροστά στο μεγάλο Γάλλο! “The strongest of them all… Zinedine Zidane!”

3
Lukas Podolski

Τραγούδι στα γερμανικά που η πλειοψηφία του κόσμου (εκτός των γερμανόφωνων) δεν θα καταλάβει λέξη που όμως είναι απροσδόκητα τέλειο!

Σε ρυθμούς γερμανικής pop, είναι λες και 2 Γερμαναράδες ήπιαν τις μπύρες τους και αποφάσισαν να γράψουν τραγούδι για τον επιθετικό με πολωνικές ρίζες. Με άλλα λόγια, αντροπαρέες, η δικαίωση μας ήρθε!

Αν σας ξαναπούν φάλτσους ενώ τραγουδάτε, απαντήστε: Lu – lu – lu Lukas Podolski!

4
Mario Gomez

Επιθετικός με ισπανικές ρίζες, με στυλ που αρέσει στις γυναίκες και που σκοράρει όποτε και όπως θέλει, δεν υπήρχε περίπτωση να μην γίνει τραγούδι!

Σε ρυθμούς club και με λάγνα φωνή, λοιπόν, το “Mario Gomez, cha – cha” ακούγεται με τα μεγάφωνα στο φουλ! Bonus, οι περιγραφές των Γερμανών σπήκερ!

5
George Best

Για αυτούς που τους αρέσει η rock των 60s – 70s και λατρεύουν τον George Best  είναι πιθανότατα αριστούργημα!

Αντικειμενικά, για ένα ποδοσφαιριστή που απασχόλησε τα media τόσο με τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα όσο και με την εξωγηπεδική του ζωή, το πιο πιθανό ήταν πως θα εξυμνηθεί και από τους μουσικούς!

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως και ο μεγάλος Μάνος Χατζηδάκις έγραψε στίχους για τον παιδί από το Belfast!

6
Χωρούν όλοι οι ποδοσφαιριστές του κόσμου σε 4 λεπτά;

Επειδή είναι γνωστό πως η τρέλα δεν πάει στα βουνά, βρέθηκε άνθρωπος να κάνει ένα τραγούδι που περιλαμβάνει ΜΟΝΟ ονόματα ποδοσφαιριστών!

Ναι, ακριβώς όπως το διαβάσετε, είναι 222 δευτερόλεπτα μόνο ονόματα ποδοσφαιριστών άντε και κανένα, σκόρπιο συνδετικό και. Να αναφέρουμε πως δοκιμάσαμε να μετρήσουμε τους ποδοσφαιριστές αλλά χάσαμε το μέτρημα;

Ήξερες πως υπήρχαν τραγούδια γι’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending