fbpx

Οι πραγματικοί λόγοι που μας έκαναν ΟΛΟΥΣ να πορωθούμε στο Pokémon GO!

Όπως όλοι γνωρίζουμε τα Pokémon πλέον έφτασαν και στην πραγματική ζωή. Αν δεν τα έμαθες, δες το σχετικό άρθρο μου.

Συγκλόνισαν τις μάζες, αφού όλοι έχουμε παίξει μικροί και μεγάλοι και κάποιοι φτάσαμε σε σημείο όπου έχουμε πορωθεί.  Γιατί όμως έχουμε πορωθεί;

Τι είναι αυτό που μας κέρδισε πραγματικά στο Pokémon GO;

 

1
Βλέπαμε Pokémon από μικροί

Δεν υπήρχε καλύτερη στιγμή να δημοσιευθεί το application Pokémon GO. Αφού ήμασταν η γενιά που όποτε βλέπαμε Pokémon στην τηλεόραση, ξετρελαινόμασταν με τον Pikachu,  τον Charmander, τον Squirtle και τον Bulbasaur και ανυπομονούσαμε για τη στιγμή που θα εξελίσσονταν.

Έτσι κι εμείς κατά κάποιο τρόπο δεν μεγαλώσαμε, απλά εξελιχθήκαμε!

2
Είναι η πρόκληση

Τα Pokémon υποσυνείδητα αφήνουν το μήνυμα “Gotta catch’em all”. Αρκετά έξυπνο γιατί κάμνει σε να θέλεις να τα πιάσεις όλα και να γίνεις ο καλύτερος που όλους. Εσύ πόσα έπιασες μέχρι τωρά;

3
Θέλουμε να ζήσουμε τα παιδικά μας όνειρα (ξανά)

Ούλλοι θέλουμε να γίνουμε εκπαιδευτές Pokémon όπως ήταν ο Ash Ketcum και να εκπαιδεύουμε τα Pokémon μας, να τα εξελίσουμε και να ζήσουμε νέες περιπέτειες. Θέλουμε να περιπλανηθούμε σε γειτονιές και σε πάρκα και να ψάχνουμε Pokémon που κρύφκουνται πίσω που τα δέντρα, μέσα σε λακούβες και να ρίξουμε τις Poke balls μας και να τα πιάσουμεν. Αυτό το αίσθημα δεν συγκρίνεται με κανέναάλλο.

Κάθε νέο Pokémon που πιάνεις είναι και μια καινούρια εμπειρία.

4
Προωθεί την άθληση (!)

Ευτυχώς αυτό το παιχνίδι αναγκάζει σε να βγεις έξω από το σπίτι σου για να κυνηγήσεις Pokémon. Άρα με ένα σμπάρο, 2 τριγώνια.

Πιάνεις Pokémon και αθλείσαι, θέμας! Τι πιο ωραίο;!

5
Μας αρέσει η επαυξημένη πραγματικότητα

Οι Κυπραίοι έχουμε κόλλημα με την τεχνολογία! Η επαυξημένη πραγματικότητα (augmented reality) επρόσθεσε στη ζωή μας αυτό το κάτι που χρειαζόταν για να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από τα Pokémon στη ζωή μας, όπου επρόσθεσαν πολλές στιγμές ανησυχίας, χαράς, κούρασης αλλά και ενθουσιασμού.

6
Για τα Events φυσικά!

Γίνονται καταπληκτικά events για τα Pokémon! Συγκεκριμένα, όπως το πρώτο ‘Pokémon Go’ event στην Κύπρο, διοργανωμένο από το StudentLife. Εγέμωσεν η Λήδρας Pokémon Trainers κι έκλεισαν την περιοχή για να πιάσουν Pokémon και να γνωρίσουν άλλους εκπαιδευτές. Εσυγκρίναν ούλλοι τα levels τους και εχουμίζονταν τα Pokémon που επιάσαν!

Εσύ γιατί επορώθηκες με το Pokémon GO;

 

Δες επίσης: Δείτε με ποιους Κυπραίους διάσημους μοιάζουν τα Pokemon!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending