fbpx

FATε τους: Οι πιο χοντροί ποδοσφαιριστές του κόσμου!

Όταν ακούς την λέξη “ποδοσφαιριστής” τι σου έρχεται στο μυαλό; Υποθέτω μέσα στην απάντηση κάπου θα περιλαμβάνονται και οι λέξεις “κορμί, γραμμωμένος, φέττες, γυμνασμένος” κ.ο.κ. σωστά; Λοιπόν, σήμερα, ο γράφων θα σου αποδείξει πως μπορείς να είσαι ποδοσφαιριστής και μάλιστα πολύ καλός, χωρίς απαραίτητα να είσαι υπόδειγμα γυμναστικής και καλής ζωής!

Αυτό που ακολουθεί, παρακάτω, είναι μια ωδή σε εκείνους τους χαρακτήρες που αγαπήσαμε γιατί ήταν λίγο πιο κοντά στον συμβατικό άνθρωπο! Γιατί, όπως και να το κάνουμε, ποδοσφαιριστής με μπυροκοιλιά δεν γίνεται να μην είναι λατρεία!

1
Adebayo Akinfenwa

Ένα πλάσμα που βλέπει τον κόσμο από το 1 μέτρο και 80 εκατοστά, είναι 102 κιλά και έχει το προσωνύμιο “Το Τέρας”, γίνεται να μην περιλαμβάνεται σε μια τέτοια λίστα; Από τις περιπτώσεις που σκέφτεσαι “Άραγε σαν μωρό, το απειλούσε η μαμά του οτι αν δεν φάει το φαΐ του θα έρθει ο μπαμπούλας ή ζητούσε από μόνος του δεύτερο πιάτο;” Οεο!

2
Ronaldo

Φαίνεται οτι ο καλός Θεούλης δεν χάρισε μόνο άπλετο ταλέντο στον κορυφαίο επιθετικό που πάτησε ως τώρα στη Γη, αλλά και μπόλικη όρεξη για καλό, ποιοτικό φαγητό! Η μεγάλη του όρεξη, σε συνδυασμό και με τον θυροειδή που “βασανίζει” τον μεγάλο Βραζιλιάνο επιθετικό, έδιναν πάντα την εντύπωση στους οπαδούς πως ο Ronaldo (ο κανονικός, όχι ο Cristiano) ήταν ένας άνθρωπος που έτρωγε το φαγητό του και με το παραπάνω!

3
Adriano

Κλασσική περίπτωση παιχταρά που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά τον εαυτό του και το ταλέντο του! Αυτά είναι για άλλο αφιέρωμα όμως. Εδώ, ο Adriano παίρνει δικαιωματικά θέση ως ένας ποδοσφαιριστής με περισσότερα περιττά κιλά από το κανονικό, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που τα εργομετρικά και οι λοιπές αναλύσεις που πέρασ,ε έδειχναν πως είχε περισσότερα “αποθέματα” από οτι έπρεπε!

4
Diego Maradona

Ένας μύθος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που πάντα είχε τάση προς το έξτρα βάρος. Κλασσική περίπτωση ποδοσφαιριστή που ήταν τσακωμένος με την ζυγαριά, (κάτι που φαίνεται και από την κατάσταση στην οποία είναι σήμερα), με το έξτρα βάρος ωστόσο, να μην τον εμποδίζει να μαγεύει τα πλήθη! Ο εθισμός στα ναρκωτικά, απλά επιβάρυνε περισσότερο το πρόβλημα.

5
Paul Gascoigne

Χαρακτήρας από αυτούς που λέμε “μεγαλύτερους απ’ τη ζωή”, ο τρελάρας Gazza δεν ήταν ποτέ πρότυπο fitness! Γνωστός και κατά τη διάρκεια της καριέρας του για τον εθισμό του στο αλκοόλ, υπήρξε ίσως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έβγαλε η Αγγλία αλλά και ο χειρότερος εχθρός της ζυγαριάς!

6
Antonio Cassano

Άλλος ένας τρελός που αγαπήσαμε, άλλος ένας ποδοσφαιριστής που δεν θα έλεγες και κορμάρα! Με μετρήσεις 1,75 ύψος και 78 κιλά δεν τον λες και χοντρό, αλλά τα έξτρα βάρη του είναι πιστέψτε με, ένας ακόμα λόγος για να τον αγαπήσεις! Όπως και όλους τους υπόλοιπους αυτής της λίστας!

7
Εύφημος μνεία: Mario Jardel

Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έβγαλε η Βραζιλία αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Πολλοί υποστηρίζουν πως αν δεν πάθαινε κατάθλιψη θα ήταν ακόμα καλύτερος και από τον Ronaldo! Η κατάσταση στην οποία ήρθε στην Ανόρθωση, όμως, τον Γεννάρη του 2007 ήταν πραγματικά για λύπηση και η καλύτερη απόδειξη πως μπορεί, από τη μια στιγμή στην άλλη, να καταστραφεί μια καριέρα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending