fbpx

Όλες οι στιγμές “αδυναμίας” που η μάμα μας εφάνηκε χρήσιμη τελικά!

Το είπαμε πολλές φορές. Το να μένεις μόνος σου κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σου ζωής είναι ωραίο. Απολαμβάνεις την “ελευθερία” σου και συγκεκριμένα τη φοιτητική σου ζωή στο έπακρον!

Όλοι μας -αν όχι οι περισσότεροι- καθώς φεύγαμε από το πατρικό μας για το νέο μας διαμέρισμα είπαμε: “Σιγά μεν το πεθυμήσω”, “Εν να φύω να ησυχάσει η κκελέ μου”… Άραγε είχαμε δίκαιο;

Νομίζω πως όσο και να προσπαθούμε να το παίξουμε “σκληροί” υπάρχουν μερικές “στιγμές αδυναμίας” που ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΑΣ και το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!

Για να δούμε ποιοι είναι οι λόγοι που ξαφνικά “λυγίζουμε”:

1
MOOD: “Έππεσεν το αρφάλι μου”

Οκ, πόσες φορές να ψήσεις nuggets κατεψηγμένα; Πόσες φορές να αγοράσεις έτοιμο φαΐ που κάποιο φούρνο; (εν πρόβλημα τζιαι που οικονομικής άποψης). Πόσες φορές να κουβαληθείς του παρέα σου τάχα να μαειρέψετε μαζί; Άσε που οι περισσότεροι εν τα καταφέρνουν καν στο μαγείρεμα. Ακόμα πιο τραγικό!

Ε άμαν εβαρέθηκες τζιαι τα ίδια, ή εν τα καταφέρνεις, έρκεται μια στιγμή που ακόμα τζιαι η φατζιή της μάνας σου (που ποττέ εν έτρωες) είναι θησαυρός για ‘σένα!

Αφού η κατάσταση εν πάει άλλο, πιάνεις τη μάμα σου τζιαι ανακοινώνεις της ότι μετά που 1 μήνα αποφάσισες να τους επισκεφτείς (τάχα μου κάτι εν να πιάσεις που εξέχασες – αφού δυσκολεφκούμαστε να παραδεκτούμε ότι τους επεθυμήσαμε).

2
Διαμέρισμα: ΧΑΟΣ!

“Τη νύκτα που θα φκω έξω: Εν ξέρω τι να φορήσω, ας φκάλω ούλλα τα ρούχα έξω που το ερμάρι ώσπου να έβρω, τζιαι συγυρίζω τα αύριο” (ποττέ εν το έκαμες, με αποτέλεσμα να γίνουν… Πενταδάκτυλος οι στοίβες!).

Το πιο πάνω φαινόμενο μπορεί να το ζούσες και στο πατρικό σου σπίτι! Το θέμα όμως ήταν ότι τζιαμέ είχες τη μάμα σου, τη γιαγιά σου ή την κοπέλα που σας εκαθάριζε το σπίτι τζιαι έκαμνε σου τα γυιαλίν!

Εκτός που το δωμάτιο σου, τωρά έσσιεις να συμμαζέψεις ολόκληρο διαμέρισμα (μπάνια, κουζίνα κτλ).. Ποιος θα τα κάμει τούτα άραγε; Η λύση είναι μια (συμφεροντολόγοι ούλλοι μας!):

Μάμα μου όμορφη; Έρκεσαι να μου καθαρίσεις λλίο το διαμέρισμα τζιαι να με δεις τζιαι λλίο που σε πεθύμησα;

3
Πρέπει να πάω τράπεζα!

Κάποιοι τυχεροί εκανονίσαν τα και οι λογαριασμοί πληρώνονται απευθείας που τον λογαριασμό των γονιών τους. Ένας Θεός ξέρει πόσο ρεύμα εχρησιμοποιήσαν... Για άλλους όμως που οι λογαριασμοί έρκουνται στο κουτί του διαμερίσματος, ένεν τόσο ευχάριστα τα πράματα! Ενώ:

  • Ξέρεις ότι πρέπει να φυλάξεις που τα pocket money σου για να τους πληρώσεις, καταραμένη μέρα που έρκεται ο ταχυδρόμος τζιαι ΤΥΧΑΙΑ κάθε φορά εν κρατάς τίποτε λεφτά! “Τα νεύρα μου! Αν τους έφερνε 2 μέρες πριν, εν θα αγόραζα τζιείνα τα παπούτσια!!”
  • Γνωρίζεις ότι εσύ εν να τους πληρώσεις. Ξαφνικά μπορείς να τζοιμηθείς τζιαι χωρίς air condition, τα cafe γίνουνται δεύτερο σου σπίτι (αφού τζιαμέ εν free), το σπίτι του παρέα σου που του τα πληρώνει η μάμα του εν πολλά ωραίο κτλ. Οικονομία αδερφέ!
  • Εσύ ακόμα δεν εσυνήθισες την ιδέα ότι στο τέλος του μήνα πρέπει να πάεις τράπεζα, εν κάτι πολλά πρωτόγνωρο για ‘σένα τζιαι γι’ αυτό… ξιάννεις να πάεις!

Όλα τα πιο πάνω καταλήγουν σε μια κίνηση. Πιάννεις το τηλέφωνο και:

“ΜΑΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!”

4
Το σιδέρωμα!

Εν σε κανεί το καθάρισμα, το συγύρισμα κτλ., έσσιεις τζιαι τούτο τον μπελά! Το σιδέρωμα! Άτε, να τα βάλεις μες το πλυντήριο εν εύκολο, να τα σιδερώσεις όμως; Αφού τα ρούχα έγιναν στοίβες πελώριες τζιαι αφού καταλαμβαίνεις ότι εν αντροπή να πάεις με ασυδέρωτη φανέλα στο πανεπιστήμιο, παίρνεις το απόφαση!

Κάμνεις την προσπάθεια, κρούζεις το πρώτο πουκάμισο “Εν πειράζει γιόκκα μου εν να μάθεις, αγοράζα σου άλλο”. Χωρίς να δοκιμάσεις τζιαι πολλές φορές: “Μάμα εδοκίμασα τζιαι εν τα καταφέρνω. Να σου τα στέλνω να μου τα σιδερώνεις;” 

Τελικά όσο σκληρός τζιαι αν το παίζεις τζιαι ανεξάρτητος, θα έρτουν οι στιγμές που θα πεις ότι θέλεις τη μάμα σου!

Η ατάκα της “εν να έρτει μέρα που εν να καταλάβεις την αξία μου” πέρνει σάρκα και οστά!

Να μην τα πολυλογούμε.. Μάνα είναι μόνο μία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending