fbpx

Must have: Μεταλλικές φούστες και 5 τρόποι για να τις συνδυάσεις!

Μη σας μπει στο νου η ιδέα ότι βιάζομαι να αποχωριστώ το καλοκαιράκι μου και τις διακοπές μου, επειδή βάζω post για metallic φούστες που είναι πιο φθινοπωρινόχειμωνιάτικο look!

Όχι εννοείται, απλώς θέλω να σας προετοιμάσω από τώρα για το τι θα είναι in fashion το φθινόπωρο!

Εγώ απ’ ότι ξέρετε λατρεύω τα sneakers και τα flats, γι’ αυτό βγάλτε από το μυαλό σας ότι θα σας έδειχνα μόνο επίσημα outfits! Πάντα ό,τι κι αν είναι αυτό που φοράω θέλω να νιώθω άνετη! Όταν νιώθεις άνετη με αυτά που φοράς, έχεις αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου!

Πάμε να δούμε πώς να συνδυάσετε την μεταλλική φούστα σας:

1
Με sneakers

Ο αγαπημένος μου τρόπος για να συνδυάσω την metallic φούστα μου! Μου θυμίζει πολύ street style από Νέα Υόρκη! Όχι ότι έχω πάει, αλλά από τις φωτογραφίες που βλέπω αυτό μου θύμισε!

2
Κοντή metallic φούστα με loose t-shirt

Αυτό το outfit είναι για πιο rock κορίτσια! Αν βέβαια αντί για μποτάκια από κάτω βάλεις sneakers, τότε αλλάζει το πράγμα. Δε θα είναι τόσο rock το όλο outfit! Εμένα πάντως μου αρέσει και αυτό το outfit!

3
Μεταλλική φούστα συνδυασμένη με πουκάμισο

3361D20000000578-0-image-m-91_1461202894213Δεν ξέρω αν θα το θεωρήσετε υπερβολικό, αλλά εμένα θα μου άρεσε αν το επέτρεπε η δουλειά μου να φοράω metallic skirt μέχρι το γόνατο, άσπρο πουκάμισο και από κάτω block heels (που είναι άνετα)!

4
Μεταλλλική φούστα με πουλόβερ

alexa-chung-lurex-skirt-style-shopping-man-repeller

Δεν είναι τυχαίο που το fashion icon Alexa Chung, επιλέγει να φορέσει με αυτό τον τρόπο την metallic φούστα της! Λατρεύω και τα 2 outfits τόσο πολύ!

Βέβαια είμαι περισσότερο fan του 2ου outfit, μιας και τον χειμώνα που μας πέρασε αγόρασα σχεδόν τα ίδια ρούχα από το H&M!

5
Total outfit με ένα μόνο χρώμα

green metallic skirt

Ο απόλυτος συνδυασμός χρωμάτων! Μου αρέσει που ακόμη και το πράσινο από τα adidas stan smith συνδυάζεται με το όλο outfit!

Καλό είναι αν θα βάλετε τα ίδια χρώματα σε πουλόβερ και φούστα, το πουλόβερ να είναι πιο σκούρο από τη φούστα!

Μια metallic φούστα είναι απαραίτητη για φέτος το φθινόπωρο! 

 

Δες επίσης: Easter Outfit: Ντύσου με Μεταλλικά Στοιχεία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending