fbpx

Tα 4 πιο “βασανισμένα”… παιδιά που όλοι συμπαθούσαμε στην τηλεόραση!

Πολλοί από εμάς παρατηρήσαμε ότι στις κυπριακές σειρές που βλέπαμε, υπήρχαν και κάποιοι “βασανισμένοι” χαρακτήρες.

Βασανίζονταν από τους ίδιους τους γονείς τους (κυρίως) και εννοείται πως ταυτηστήκαμε μαζί τους, γιατί νιώθαμε και νιώθουμε το ίδιο βασανισμένοι.

Πιο κάτω θα δείτε τους 4 πιο βασανισμένους (κατ’ εμένα) χαρακτήρες της κυπριακής τηλεόρασης:

 

1
Κικίτσα από “Βουράτε γειτόνοι”

H Κικίτσα, για πολλούς και διάφορους λόγους, μπορώ να πω πως ήταν ένα από τα πιο βασανισμένα παιδιά της κυπριακής τηλεόρασης. Πρώτα απ’ όλα, ήταν κόρη του πιο τσιγκούνη ανθρώπου που υπήρξε στην κυπριακή τηλεόραση – του Ρίκκου Μάππουρου. Εννοείται πως όποτε του εζήτα λεφτά, απάντα της με τη γνωστή ατάκα “Έχει κούσπο στο μιτσερό“.

Ας μεν ξιάνουμεν όμως πως ανέκαθεν είχε όνειρο να γίνει τραγουδίστρια, που φυσικά εν εδέχετουν ο Ρίκκος να το πραγματοποιήσει. Όπως ήταν γνωστό, ήταν ερωτευμένη με το γιο του Κάττου, το Σωφρόνη τον οποίον δεν ενέκριναν οι δικοί της. Γι’ αυτό αναγκάζετουν να βρίσκεται μαζί του στα κρυφά. Έτσι, κανένας εν θα αμφισβητήσει  ότι η Κικίτσα ήταν ένα που τα πιο βασανισμένα παιδιά της κυπριακής τηλεόρασης.

2
Πέννυ από “Οι Τάκκοι”

Tην αγαπημένη μας Πέννυ Τάκκου τη βασάνιζε η μητέρα της Μάρω Τάκκου, όπως μάλλον θυμάσαι. Η Πέννυ ήθελεν που πάντα να γίνει διάσημη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο– αλλά η μάμα της ανάγκασεν την να σπουδάσει δασκάλα. Αντί να πραγματοποιήσει το δικό της όνειρο, έκαμε το όνειρο της μανούλας της.

Ήταν ερωτευμένη με τον Πάμπο Φκιακουρή (χωριατόπαιδο που τους Εργάτες) τζιαι εννοείται πως η Μάρω Τάκκου, δεν συμφωνούσε με τη σχέση τους. Στο τέλος όμως, η Πέννυ μας εκατάφερεν τα. Εν έγινε δασκάλα, αλλά επαντρεύτηκε τον αγαπημένο της Πάμπο Φκιακουρή. Ήταν το παράδειγμα πως, αν τζιαι βασανίζουν μας οι γονείοι  μας, πάντα γίνεται το δικό μας στο τέλος 😉

3
Παντελού από “Αίγια Φούξια”

H Παντελού ήταν κόρη του μουχτάρη Μιχαήλι τζιαι πάντα εζούσε στο κόσμο της. Ήταν ερωτευμένος μαζί της το λεβεντόπαιδο του χωρκού, ο Λεοντής (omg ο Λεοντής), τον οποίο εν έθελεν  ο Μιχαήλης.  Στο τέλος η Παντελού, έμεινεν έγκυος τζιαι ποιος εν εφοάτουν να το πει του παπά της;

Στο τέλος, εκλέφτηκε με το Λεοντή τζιαι εβασανίστηκε πολλά εξαιτίας του μουχτάρη, που εν τον έθελεν. Στήριγμα της Παντελοής ήταν η Θκιά της η Πελλομαλού, την οποία εν έθελεν να θωρεί ο Μιχαήλης. Η αγαπημένη μας Παντελού, επέρασε πολλά τζιαι εσυμπάσχαμε τζι’ εμείς μαζί της βλέποντάς τα.

4
Αντώνης από “Την Πάτησα”

O Aντώνης ήταν δάσκαλος και έμενε μαζί με τη μάμα του. Το πρώτο πράμα που άκουε μόλις εξύπναν, ήταν τη μάνα του να λαλεί “πεινώ“. Γι’ αυτό, κάθε πρωί εξύπναν, έκαμνε της το πρόγευμα της – γιατί αλλιώς ποιος την άκουεν την κυρία Σταυριανή… Πολλές φορές εν επήενε στην ώρα του στη δουλειά. Εννοείται το μεσημέρι έπρεπε να της φέρνει φαΐ να τρώει, τζιαι να έχει την έννοια της αν ήπιε τα χάπια της (όλοι θυμούμαστε ότι τις περισσότερες φορές επέτασεν τα)!

Εν τζιαι ήταν λλίες οι φορές που η κυρία Σταυριανή εχάνετουν τζιαι ο Αντώνης εγύρεφκεν την. Με λίγα λόγια, κανένας μας εν θα ‘θελε να ήταν στη θέση του Αντώνη μας, αλλά οσο τζιαι να τον εβασάνιζεν, εν εμπορούσε να κάμει δίχα της!

Εσύ ποιον/α εσυμπαθούσες παραπάνω;

 

Δες επίσης: Οι 4 πιο original κυπριακοί χαρακτήρες που ξεχώρισαν στις κυπριακές σειρές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending