fbpx

Πάρε ιδέες για το πώς να ντυθείς, από τους 5 θρύλους του Street Style!

Ξέρουν πολύ καλά τι πάει να πει Street style και θεωρούνται ως θρύλοι. Φωτογραφίζονται από γνωστούς φωτογράφους και γίνονται θέμα στα μεγαλύτερα site περί ανδρικής μόδας. Εγώ βρήκα τους 5 καλύτερους!

Πάμε να τους δούμε: 

1
Bruce Pask

Εργάζεται ως ο men’s fashion director στο κατάστημα Bergdorf Goodman της Νέας Υόρκης. Έχει τιμηθεί από τα μεγαλύτερα ανδρικά περιοδικά μόδας όπως το GQ και New York Times’ T magazine.

Είτε πρόκειται για ένα τζιν μπουφάν, ένα μάλλινο παλτό, ένα γιλέκο, ή  ένα σακάκι, ο Pask ως street style hero, ξέρει να πολύ καλά πώς να ντυθεί!

2
Frank Gallucci

Ο Frank Gallucci είναι η ζωντανή απόδειξη ότι οι Ιταλοί ντύνονται καλύτερα! Ο Gallucci αναμφισβήτητα είναι ένας από τους σημαντικότερους στον κόσμο του Street Style αφού συνδυάζει την ιταλική ραπτική και το smart look!

Ως πρώην μοντέλο, ξέρει πολύ καλά πώς να φέρνει ένα statement κομμάτι στα μέτρα του. Κανείς άλλωστε δε φαίνεται τόσο κομψός σε ένα κοστούμι χρώματος βαθύ μπλε.

3
David Gandy

Σίγουρα θα τον δεις στις λίστες των Street Style icons! Είχε πάρει μέρος σε καμπάνιες όπως: Dolce & Gabbana, Banana Republic and Marks & Spencer.

4
George Cortina

Παίρνει σοβαρό ύφος για να μην επισκιαστεί από μια γυναίκα σαν την Άννα Dello Russo. Ο Cortina είναι βετεράνος στυλίστας μόδας.

Υποστηρίζει το statement tailoring. Αγαπημένος του συνδυασμός είναι το σταυρωτό σακάκι με cropped παντελόνι και κλασικά μαύρα monk-straps.

5
Karl-Edwin Guerre

Οι περισσότεροι φωτογράφοι – Street Style ή όχι – βασίζονται σε μια γκαρνταρόμπα γεμάτη από τζιν και σακάκια με περισσότερες τσέπες (τόσο το καλύτερο για την αποθήκευση). Αυτός όμως ο φωτογράφος δεν είναι σαν όλους τους άλλους!

Υποστηρίζει το ελαφρύ tailoring, τα φωτεινά χρώματα και τα statement καπέλα.

 

Πηγή: fashionbeans.com

 

Δες επίσης: Paris Haute Couture Week: Οι καλύτερες street style εμφανίσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending