fbpx

Ponytails: Έξυπνες ιδέες για να αντιμετωπίσεις τη ζέστη με στυλ!

Δεν υποφέρεται η ζέστη αυτές τις μέρες! Η μόνη λύση για να κυκλοφορώ αυτές τις μέρες είναι να πηγαίνω παντού με βρεγμένα μαλλιά, ή με μια πολύ πολύ ανέμελη αλογοουρά. Μόνο έτσι αντέχω τις τόσο ψηλές θερμοκρασίες!

Γι’ αυτό σκέφτηκα ότι πρέπει να βρω διάφορα hairstyles με αλογοουρά και να σας τις προτείνω, για να κυκλοφορούμε χωρίς να «κολλάνε» τα μαλλιά μας πάνω μας, αλλά και για να είμαστε ταυτόχρονα stylish εννοείται!

Δες τα εδώ:

1
Ψηλή αλογοουρά με αφέλειες στο πλάι

Αυτό είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα hairstyles, που σε όλες ταιριάζει. Ξέρω όμως ότι κάποιες από εμάς νιώθουν λίγο άσχημα γιατί δεν τους αρέσει να φαίνονται τα αυτιά τους. Οι αφέλειες που αφήνουμε στο πλάι λειτουργούν και για αυτό τον σκοπό!

2
Bubble ponytail

Το αγαπημένο μου hairstyle σε ponytail, το οποίο κάνω πολύ συχνά τα τελευταία 2 χρόνια! Το λάτρευω! Θα σας ενθουσιάσει και το αποτέλεσμα αφού βγάλετε τα λαστιχάκια από τα μαλλιά σας! Θα έχετε φυσικά wavy μαλλιά!

3
Αλογοουρά με ψαροκόκαλο

Το hairstyle της Ραμόνας που λατρεύτηκε όσο τίποτα άλλο! Σ’αυτό βέβαια παίζει ρόλο και το στυλ της Ραμόνας, η οποία ό,τι μα ό,τι κι αν κάνει παραμένει κομψή και στυλάτη!

4
Xαμηλή αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση

Το πλέον καθημερινό μου χτένισμα! Αν και είναι απλό, είναι τόσο μα τόσο ωραίο! Μου αρέσει να το κάνω και όταν τα μαλλιά μου έχουν το φυσικό τους σχήμα, αλλά και όταν είναι ίσια!

5
Χαλαρή αλογοουρά με μπροστινές αφέλειες

Η παραλλαγή του προηγούμενου τύπου αλογοουράς, με αφέλειες μπροστά! Αυτό είναι ακόμα πιο stylish! Εντάξει, αν σας ενοχλούν οι αφέλειες μπροστά, τότε μπορείτε να κάνετε το προηγούμενο hairstyle!

Love ya ♥

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending