fbpx

5 μυστικά που θα σε κάνουν (ακόμα πιο) expert στο Poκémon Go!

Παίζεις το πιο viral παιχνίδι που ονομάζεται «Poκémon Go»; Εάν η απάντηση σου είναι «ναι», τότε τούτο το άρθρο (ίσως) σε ενδιαφέρει!

Σου λέω ότι (ίσως) σε ενδιαφέρει, επειδή ανεξάρτητα του πόσο πορωμένος Pokémon trainer είσαι, ίσως να μεν ήξερες τα 5 πράγματα που έχω να σου πω σχετικά με τούτο το παιχνίδι που παίζεις all day, all night

Ας αρκέψουμε λοιπόν…

 

1
Ξεκίνα το παιχνίδι με τον Pikachu!

Όσο «παράξενο» τζι’ αν σου ακούεται, μπορείς να ξεκινήσεις το παιχνίδι πιάνοντας τον Pikachu ως το πρώτο σου Poκémon. Απλώς θα πρέπει να απομακρυνθείς τουλάχιστον 500 μέτρα που τζείνα τα 3 Poκémon που σου προσφέρονται «οικειοθελώς» που την αρχή του παιχνιδιού, δηλ. που τον Bulbasaur, τον Charmander τζιαι τον Squirtl. Άμαν το κάμεις τούτο, θα σου εμφανιστεί ως διάα μαγίας ο πολυπόθητος Pikachu!

Τούτο που σου είπα, πέραν του ότι είναι δοκιμασμένο που κάτι παρέες που ξέρω, έσσιει τζιαι μια λογική εξήγηση με βάση το πρώτο επεισόδιο των Poκémon:

Θυμάσαι που ο Αsh εκαθυστέρησε να πάει στο εργαστήρι του καθηγητή Οh επειδή εποτζοιμήθηκε τζιαι εν ήβρε κανένα Poκémon για να ξεκίνησε το ταξίδι του; Τότε ο καθηγητής, για να μεν του κόψει τα φτερά του, έδωκε του τον Pikachu, αφού ήταν η τελευταία «ελαττωματική επιλογή» που είχε στην διάθεση του. Έξυπνο ε;

2
Ανέκτησε τις pokéballs που έχεις χάσει!

Όπως ξέρεις, τα Poκémon εν μεινίσκουν ακίνητα για να τα πιάσεις – κάποια πετούν ποτζεί-πόδα, άλλα σούζουνται – με αποτέλεσμα να κάμνεις κάποτε άστοχες ρήξεις, τζιαι στην τελική, να χάνεις πολύτιμες pokéballs. Τούτο που εν να πρέπει να κάμνεις είναι το εξής: Να κάμνεις tap (δηλ. να κτυπάς ελαφρώς) με το δάκτυλο σου την pokéball που έχασες, ούτως ώστε να την πιάσεις πίσω! Ευκολάκι, ένεν;

3
Κάνε tap τα Poκémon σου για να ακούσεις τον ήχο τους!

Τζιαμέ που εν το καταστατικό σου με τα Poκémon που ήδη έπιασες, επιλέγεις κάποιο που θέλεις να ακούσεις τον ήχο που βγάζει. Αφού ανοίξει ο πίνακας με τα στοιχεία του, κάμνεις tap πάνω στην εικόνα του, που θα σου κάμει τον ήχο του!

Δες τζιαι το πιο κάτω video για να δεις κατά πόσο μοιάζουν οι φωνές τους με τον τύπο που τις κάμνει:

Επίσης, αν θέλεις να δεις το Poκémon στην ολότητα του, μπορείς να το περιστρέψεις 360 μοίρες, κρατώντας το δάκτυλο σου προς τα κάτω!

4
Χρησιμοποίησε το ίδιο PokéStop κάθε 5 λεπτά!

Ένα που τα αγαπημένα σημεία των Pokémon trainers. Όπως ξέρεις τζι’ εσύ, στα PokéStops μπορείς να μαζεύκεις διάφορα πράγματα: αυγά προς επώαση, περισσότερες pokéballs για πιάσιμο Pokémon κτλ. Άρα, αν έχεις την εντύπωση ότι πηγαίνοντας στο ίδιο PokéStop θα πιάνεις τα ίδια αντικείμενα κάθε φορά, κάμνεις λάθος!

Κάθε 5 λεπτά το PokéStop αναβαθμίζεται, δίνοντας σου τη δυνατότητα να πιάσεις καινούρια πράγματα! Γι’ αυτό, δώκε κανένα 5λεπτο γυρώ τζιαμέ που είσαι, τζιαι μετά επισκέφτου ξανά το PokéStop που ήβρες.

5
Μετονόμασε τα Poκémon σου!

Επειδή ξέρω πως ως typical Κυπραίος που είσαι, αρέσκει σου να «περιπαίζεις» τον οποιονδήποτε τζιαι το οτιδήποτε, άφησα σου το τελευταίο τούτο! Το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να μετονομάσεις τα Pokémon σου (υπάρχει ένα εικονίδιο με ένα μολυβούι δίπλα που τα ονόματά τους), χωρίς βέβαια να έχεις οποιαδήποτε επίπτωση! Γι’ αυτό εκμεταλλεύτου το, δίνοντας στα Pokémon σου πιο χιουμοριστικά ονόματα!

Bonus tip: Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα πράγματα που ΔΕΝ ήξερες για το Poκémon Go, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα απλό Google search με keywords “things you didn’t know about Poκémon Go ”. Enjoy! 🙂

Τελικά, τούτα που σου είπα ήξερες τα;

 

Το άρθρο γράφτηκε από τον αναγνώστη μας Δημήτρη Παύλου και στάληκε στο StudentLife.com.cy για δημοσίευση.

Στείλε μας κι εσύ το δικό σου άρθρο, video ή εικόνα εδώ: SUBMIT & GO VIRAL

 

Δες επίσης: Όλα τα άκυρα που θα γίνουν στην Κύπρο τώρα και μετά τη μόδα του Pokémon Go!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending