fbpx

3 τρόποι για να αλλάξεις το καλοκαιρινό σου μακιγιάζ σε φθινοπωρινό!

Το καλοκαίρι έφτασε σχεδόν στο τέλος του και οι φθινοπωρινές τάσεις θα αρχίσουν σιγά-σιγά να εμφανίζονται. Το δέρμα σας ωστόσο, δεν θα έχει τις ίδιες ανάγκες με αυτές του καλοκαιριού, όπως επίσης και το μακιγιάζ σας!

Τώρα θα πρέπει να μεταβείτε σε διαφορετικά χρώματα όπως και προϊόντα κατάλληλα για αυτή την εποχή! Ποιες είναι οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να σας βρει το φθινόπωρο έτοιμες και ανανεωμένες;

Πάμε να τις δούμε:

1
Bronzer

Μπορεί το ηλιοκαμένο look να ήταν must για τις καλοκαιρινές σας εμφανίζεις, όμως για το φθινόπωρο πρέπει να περιορίσετε λίγο το bronzer. Πλέον δε θα το βάζετε σε όλο το πρόσωπό σας όπως κάνατε το καλοκαίρι, αλλά σε σημεία όπως κάτω από τα ζυγωματικά σας.

2
Χείλη

Τα φλογερά κοραλλί κραγιόν, τα φούξια και γενικά άλλες φωτεινές αποχρώσεις του ροζ πρέπει να φυλαχθούν για λίγο στο συρτάρι σας.

Σειρά έχουν τώρα διάφορες αποχρώσεις nude σε καφέ τόνους, αλλά και τα λατρεμένα σκούρα βυσσινιά και καφέ κραγιόν που είναι τάση τους μήνες του φθινοπώρου!

3
Μάτια

Το καλοκαίρι τιμήσαμε τα bronzed look με χρυσές και χακί αποχρώσεις όπως και καφέ σε ζεστούς τόνους.

Οι σκιές όμως τώρα πρέπει να περιοριστούν σε πιο ουδέτερα γήινα χρώματα όπως γκρίζο, απαλό καφέ και βυσσινί αποχρώσεις για τις πιο τολμηρές. Επίσης καλό θα ήταν οι σκιές σας να είναι matte!

Ελπίζω να ανυπομονείτε και εσείς,
για τις νέες φθινοπωρινές τάσεις του μακιγιάζ,

όσο και εμείς!
xxx

 

Aσχολείσαι με το fashion blogging; Θέλεις να μάθεις περισσότερα για θέματα μόδας και να μοιραστείς τις ιδέες σου; Κάνε αίτηση στο Internship για Fashion Bloggers στο StudentLife Trends!

fashion bloggers

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending