fbpx

Τα προϊόντα της Rimmel που με ενθουσίασαν!

Όσα foundation και αν έχω δοκιμάσει στη ζωή μου, ποτέ δεν σταματάω ακόμη και αν βρω κάποιο που με ικανοποιεί απόλυτα. Είναι σαν μια ανάγκη που έχω να βρίσκω συνεχώς κάτι καινούριο που θα μου αρέσει.

Το foundation αυτό όπως και η πούδρα, κυκλοφορούν εδώ και ένα χρόνο στην αγορά, η εταιρεία της Rimmel όμως έχει έρθει στη Κύπρο πρόσφατα.

Όπως λέει και το όνομα του –stay matte– αυτό τo foundation αλλά και η πούδρα, αφήνουν το δέρμα χωρίς καμία γυαλάδα! Είναι δηλαδή, ο τέλειος συνδυασμός για κορίτσια που έχουν λιπαρό δέρμα!

hwthumb

Το foundation είναι σε μορφή mousse σε σωληνάριο, έχει πλήρη κάλυψη και αφήνει βελούδινη υφή. Καλύπτει πραγματικά όλες τις ατέλειες του δέρματος!

Πρέπει να είστε όμως προσεχτικές με την ποσότητα, αφού πολύ λίγη είναι αρκετή για να καλύψετε ολόκληρο το πρόσωπο σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για rimmel stay matte foundation

Η πούδρα, έρχεται με την σειρά της να σετάρει το foundation κρατώντας το όλη μέρα σταθερό. Δίνει ένα πολύ όμορφο τελείωμα στο δέρμα, μυρίζει υπέροχα και διαρκεί όλη μέρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για rimmel stay matte powder

Και το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείς να αγοράσεις και τα δύο αυτά προϊόντα με λιγότερο από 15 ευρώ!

Δοκιμάστε κι εσείς λοιπόν τον συνδυασμό αυτών των δύο προϊόντων για να απαλλαγείτε από τις γυαλάδες!
 xxx

Aσχολείσαι με το fashion blogging; Θέλεις να μάθεις περισσότερα για θέματα μόδας και να μοιραστείς τις ιδέες σου; Κάνε αίτηση στο Internship για Fashion Bloggers στο StudentLife Trends!

 

fashion bloggers

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending