fbpx

Ο πεντάλογος του Κυπραίου φιλάθλου που βλέπει μάππα σε μπυραρίες/καφέ!

Το λοιπόν, σήμερα θα γράψω για ένα θέμα που θα μπορούσε άνετα να γίνει ντοκιμαντέρ στο National Geographic. Υπάρχουν βέβαια τζιαι οι τύποι που εν τους αρέσκει η μάππα αλλά σίουρα ήταν τζιαι τζείνοι σε κάποια συζήτηση κάποιου ματς ή ακόμα καλύτερα να τους επήραν με το ζόρι οι παρέες τους σε κάποιο καφέ με την δικαιολογία «Άτε ρε πελλέ μου, έλα τζιαι εν να έσσιει πασιαμά».

Let the pentalogos begin, που λαλούν τζιαι στο χωρκό μου.

1
Ο Κουπόνης

Ρε άνθρωπε μου, επήες έσσο της γιαγιάς σου να φάεις πουρκούριν με τους κεφτέδες. Πριν φύεις, η γιαγιά σου έδωκεν σου 10 ευρώ, για να πάεις σε καμιάν καφετέρια, να πιεις κανένα καφέ. Εν ανάγκη να πάεις να τα δώκεις του μπούκκη; Τζιαι εν κανεί τούτο, πάεις τζιαι παίζεις κάτι ομάδες… Ο άλλος επήεν τζιαι έπαιξε την Ιβουανιάνβου (όντως υπάρχει τούτη η ομάδα). Δαμέ τες κυπριακές εν τες βρίσκουμε, την Ιβουανιάνβου ήβρες να παίξεις;

2
O Μάρπορος

Ο εφιάλτης της σερβιτόρας! Βαστά πάνω του 9 πακέτα τσιάρα κλειστά, 3 που έπιασε που το σπίτι του (λογικά ανήκαν στους γονιούς του), τζιαι έναν καπνό μπας τζιαι λείψουν του. Ποιος σου είπε ότι θέλουμε να δημιουργήσεις ομίχλη μες το κατάστημα; Να θέλω να πάω τουαλέτα τζιαι να πρέπει να ενεργοποιώ το GPS για να δω που είναι, επειδή εν θωρώ που τον καπνό. Για να μεν μιλήσω δηλαδή για την απαγόρευση του καπνίσματος σε εσωτερικούς χώρους. Για να μεν μιλήσω τζιαι για τζείνα τα ηλεκτρονικά που εν όπως το εξώστ της chaly! Τζιαι το άλλο… Επαρατηρήσετε ποτέ ότι σε μια παρέα που πίνουν ούλλοι τσιάρο εκτός που έναν, ο καπνός πάει μόνο πας τζείνον; Εσύ φίλε μου ή άλλαξε παρέες ή κόψε τα καφέ ή παρέτα να κάμνεις συνέχεια παράπονα. Για να λέμε τζιαι του… καπνιστή το δίκαιο, όι τίποτε άλλο!

3
Ο Γκομενάκιας

Ούλλοι ξέρετε έναν, μεν παίζετε πελλόν. Εν τζείνος που ζητά πρώτος τον κωδικό του WIFI πριν ακόμα παραγγείλει την μπύρα του. Τζείνος που αν πιάσεις φωτογραφία του, κόψεις το μέτωπο του τζιαι δείξεις το στους παρέες του, εν να καταλάβουν αμέσως ποιος είναι αφού τζείνο βλέπουν περισσότερο. Εν τζείνος που η φίλη του σπουδάζει Αγγλία, έσσιει 3 μήνες να την δει τζιαι μιλούν που chat ούλλη μέρα. Φιλούι μου, ήρτες καφέ να δεις την μάππα. Κλείστο το μαυρογέριμο τζιαι μιλάτε την νύχτα!

4
Ο Σελφάκιας

Εντάξει καταλάβω το. Κάμνεις check – in μες το Facebook επειδή εν της μόδας. Αλλά όπου πάμε; Τζιαι φκάλεις τζιαι ομαδική σέλφι. Θκιαλέεις να βάλεις τζείνη που φκαίνεις καλός τζιαι εν σε κόφτει πως εν οι άλλοι. Εν να την βάλεις παρόλο που ο παρέας στο βάθος έκαμνε γκριμάτσα τζιαι έμοιαζε όπως τον Γιόντα που το Star wars. Έλεος μαζί σου!

5
Ο Προπονητής

Τούτον καταλάβεις τον που εκφράσεις όπως: «Κάμε τον αλλαγή τούτον τζιαι εν τραβά», «Άνοιξε την, άνοιξε την», «Μέσα ρε, ανοίξετε». Που εν να βάλει η Liverpool αγγελία μες τον Φιλελεύθερο ότι θέλει προπονητή, πήαιννε να σε δοκιμάσουν. Προς το παρόν κάτσε στα αυκά σου, σιώπα τζιαι θώρε μάππα.

Το άρθρο γράφτηκε από τον αναγνώστη μας Αντρέα Γεωργίου και στάληκε στο StudentLife.com.cy για δημοσίευση.

Στείλε μας κι εσύ το δικό σου άρθρο, video ή εικόνα εδώ: SUBMIT & GO VIRAL

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending