fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!

Ένας από τους αρχικούς στόχους του StudentLife Trends ήταν να εντοπίζουμε εβδομαδιαία τα πιο stylish αγόρια και κορίτσια από Κύπρο και Ελλάδα και να σας τους παρουσιάζουμε! Γι’ αυτό και σήμερα μέσα από αυτό το post θα σας δείξουμε τους 5 πιο καλοντυμένους που βρήκαμε μέσα από τα social media!

Χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends μπορείτε να επιλεγείτε στα best looks της επόμενης εβδομάδας.

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας: 

 

Η Δέσποινα φοράει το Νο.1 trend της σεζόν, το jumpsuit culotte με V! Το συνδύασε με τον κατάλληλο τρόπο που είναι το άσπρο t-shirt από μέσα! Μου άρεσε που αντί για sneakers, επέλεξε μαύρα gladiator sandals για να ολοκληρώσει το look.

Ελπίζω να ακολουθείς το blog που έχει η Δέσποινα με την Άννα, το fashionduette! Θα τις λατρέψεις!

Καταπληκτικό outfit από τον Παναγιώτη ο οποίος συνδύασε πολύ σωστά τα white shorts του με navy πουκάμισο που είναι σε πιο loose γραμμή και άσπρα trainers. Το background της φωτογραφίας, οι συνδυασμοί των χρωμάτων, όπως και η φωτογραφία δημιούργησαν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Η Αγγελική φόρεσε ένα πιο midi φόρεμα που είναι κεντητό, το οποίο έχει κρόσια από κάτω. Δεν είναι στενό όμως, είναι λίγο πιο loose από ότι θα έπρεπε και εμάς μας αρέσει ακόμη περισσότερο. Πολύ ωραίο και κομψό αποτέλεσμα! Μπράβο!

Ο Νάσιος συνδύασε τα white shorts του με ένα πολύ ωραίο striped T-shirt και τα αγαπημένα adidas Stan Smith και δημιούργησε ένα πολύ stylish look!. Πολύ σωστά έβαλε μια καφέ ζώνη στη μέση για να σπάσει το κάπως total white outfit! Τα γυαλιά του και το ρολόι του ήταν τα αξεσουάρ που ολοκλήρωσαν το όλο look του!

5
Φρόσω (Instagram: frosoch)

Η Φρόσω επέλεξε ένα πολύ σικάτο midi pleated φόρεμα που έχει ίσως το πιο fashionable χρώμα του καλοκαιριού με χρυσά details πάνω. Τα χρυσά αξεσουάρ που έβαλε, ολοκλήρωσαν το όλο look! Το αποτέλεσμα είναι πολύ ρομαντικό, κομψό και γλυκό ταυτόχρονα!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 

Aσχολείσαι με το fashion blogging; Θέλεις να μάθεις περισσότερα για θέματα μόδας και να μοιραστείς τις ιδέες σου; Κάνε αίτηση στο Internship για Fashion Bloggers στο StudentLife Trends!

fashion bloggers

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending