Τα 6 καλύτερα hairstyles για να επιλέξεις!

Fashion Blogger/Writer

Τα κοντά μαλλιά μπορούν είναι πιο συνηθισμένα αφού στυλιστικά ταιριάζουν στους περισσότερους άντρες. Γι’ αυτό και συνεχίζουν να είναι ένα από τα πιο δυνατά trends.

Είναι εύκολο να τα περιποιηθείς και ακόμα πιο εύκολο να κάνεις το hairstyle που σου αρέσει. Υπάρχουν πολλά στυλ κοντών μαλλιών. Είτε με πιο μακριά τα πάνω και ξυρισμένα στο πλάι, είτε όλα στο ίδιο μήκος, ή ακόμα και «καρφάκια».

Αν έχεις μακρύ μαλλί και θέλεις μια αλλαγή δεν έχεις παρά να τα κόψεις με έναν από τους πιο κάτω τρόπους. Αν πάλι έχεις κοντό μαλλί και θέλεις την αλλαγή, τότε απλά διάλεξε ένα από τα στυλ κουρέματος που ακολουθούν!

Πάμε να δούμε τα 6 καλύτερα hairstyles:

 

1Ξυρισμένα στο πλάι

Για να πετύχει αυτό το hairstyle πρέπει στο πλάι να είναι ξυρισμένα τα μαλλιά σας και όσο ανεβαίνετε προς τα πάνω να είναι λιγότερο ξυρισμένα. Τα υπόλοιπα μαλλιά να είναι λίγο μεγαλύτερα από αυτά στο πλάι.

2“Καρφάκια” 

Τα γνωστά σε όλους “καρφάκια” που ήταν πολύ trend γύρω στο 2010-2012. Μετά από 4 χρόνια επανήλθε δυναμικά αυτό το trend.

3Μεγάλα από πάνω

11fa1e8d33345c2738487bc7b2748cbbΓια να κάνεις αυτό το hairstyle δεν πρέπει να έχεις υπερβολικό μούσι γιατί δε θα είναι ωραίο. Αυτό το hairstyle απαιτεί να έχεις στυλ, έτσι ώστε να μπορείς να το στηρίξεις! Τα μπροστινά μαλλιά είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά στο πλάι τα οποία είναι πιο κοντά και ξυρισμένα.

4Hairstyle αλά David Beckham

Ένα από τα πιο δημοφιλή hairstyles! Σε αυτό το hairstyle δεν πρέπει να ξυριστούν καθόλου τα μαλλιά. Τα πάνω μαλλιά έχουν μεγαλύτερο μήκος από αυτά στο πλάι.

5Hairstyle για σγουρά μαλλιά

Όσοι έχουν σγουρά μαλλιά μπορούν να αφήσουν τα πάνω μαλλιά στο φυσικό τους σχήμα και να είναι λίγο πιο μεγάλα από αυτά στο πλάι. Με αυτό τον τρόπο θα φαίνονται πιο περιποιημένα και θα δίνουν περισσότερο στυλ.

Όλα τα μαλλιά μπροστάdfeca301b73787e54d7977998cff4cf9

Αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο hairstyle, που σίγουρα λίγοι θα το προτιμήσουν. Ένα είναι το σίγουρο όσοι διαλέξουν να κάνουν τα μαλλιά τους με αυτό τον τρόπο, θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους!

Τα πάνω μαλλιά αντί να τα φτιάξεις και να τα κάνεις προς τα πίσω, τα κάνεις προς τα μπροστά. Τα υπόλοιπα μαλλιά στο πλάι είναι ξυρισμένα.

Εσένα ποιο hairstyle σου αρέσει περισσότερο; 

 

Aσχολείσαι με το fashion blogging; Θέλεις να μάθεις περισσότερα για θέματα μόδας και να μοιραστείς τις ιδέες σου; Κάνε αίτηση στο Internship για Fashion Bloggers στο StudentLife Trends!

fashion bloggers