fbpx

5 σπαστικά πράματα που μας περιμένουν (πάλε) με την επιστροφή στο πανεπιστήμιο!

Όσο λυπηρό και αν μας ακούγεται, επιστρέφουμε και πάλι στη φοιτητική ρουτίνα και αφήνουμε πίσω μας τα λαδάκια τζιαι τα αντηλιακά, τους τροχούς της θάλασσας, τις μπύρες στην παραλία και ότι θυμίζει καλοκαίρι.

Ναι ξέρω, οι αγαπημένοι φοιτητές των Ιδιωτικών και Πανεπιστημίων της Αγγλίας, γελούν εις βάρος μας, αφού έχουν να απολαύσουν ακόμα, ένα μήνα διακοπών. Θέλουμε εν θέλουμε, ξεκινά μια νέα φοιτητική χρονιά.

Τι έχουμε όμως να αντιμετωπίσουμε με το που θα πάμε πίσω;

1
Πρωινό ξύπνημα:

Εσυνηθίσαμε έσσιει τόσο τζιαιρό, να ξυπνούμε μετά το μεσημέρι, να μεν ξέρουμε τι σημαίνει 9 το πρωί τζιαι τωρά λαλούν μας ότι εν να έχουμε μάθημα που τις 9:00!

Όι ρε παιθκιά, τούτο το πράμα ΕΝ το κάμνεις σε ένα φοιτητή. Τζιαι εν κανεί τούτο, μετά που το πρώτο μάθημα, πιντώνουν σου τζιαι δεύτερο.

Πότε εν να πιεις τον καφέ σου, πότε εν να φάεις την τυρόπιττα σου;

2
Πύρουλλος στο Πανεπιστήμιο:

Μόνο τζιαι μόνο στη σκέψη ότι ξεκινούμε πάλε, εν δυσπιρκάζεις;! Ναι, έσσιει air-condition μέσα στις τάξεις, αλλά ώσπου να περπατήσεις τζείνη την απόσταση από το parking ως την τάξη σου, ή από την τάξη σου ως τις καφετέριες τζιαι τα εστιατόρια, εν να γίνεσαι σούππα λούμα από τα δρώματα.

Εφόσον ζούμε στη Κύπρο, το καλοκαίρι συνεχίζεται ακάθεκτο και τον Σεπτέβριο, μη σας πω και Οκτώβριο, οφείλουμε να ανεκτούμε τον πυρούλλατσο!

3
Χαμός στο parking:

Νομίζω ξέρετε οι περισσότεροι τι σημαίνει “γυρεύκω parking”, ειδικά όταν οι χώροι στάθμευσης μειώνονται συνεχώς.

Να βιάζεσαι επειδή άρκησες τζιαι να διάς γυριλλούθκια μέσα στο parking πέρκει μου έβρεις έστω τζιαι μια θέση για το αυτοκίνητο σου, τζιαι να μεν βρίσκεις.

Τζιαι τζιαμέ που θωρείς ότι φεύκει ένας, τζιαι σσιέρεσαι, να βρέθεται άλλος τζιαι να σου το πιάννει χωρίς να το καταλάβεις! Τζιαι μετά να σε πιάννει η πελλάρα… Καλή τύχη με το παρκάρισμα!

4
Ενδιάμεσες-Εργασίες-Τελικές:

Πάεις πίσω τζιαι λαλείς: “Εντάξει, ίντα chance να κάμουμε μάθημα που την πρώτη βδομάδα;”

Τζιαι λαλείς το πέρκει μου το πιστέψεις, αφού ξέρεις ότι που την 2η μέρα που εν να πάεις στο ίδιο μάθημα, ξεκινάς κανονικότατα την ύλη σου τζιαι ούλλα! Τζιαι πιντώνουν σου 5-6 ενδιάμεσες τζιαι εργασίες.

Ε κάτσε ρε φίλε, νομίζουν ότι ο φοιτητής εν έσσιει αισθήματα δηλαδή;

Πώς μπορείς τόσον απλά να κάτσεις να δκιαβάζεις, όταν εχτές ας πούμεν έφευκες που τον Πρωταρά;

5
O χρόνος άρχισε ήδη να μετρά αντίστροφα τζιαι ξέρεις το.

Τζιαι θέλεις να φακκάς το κεφάλι σου πάνω στο τοίχο. Αλλά σκέφτου τα ωραία που έσσιεις να περάσεις με το που εν να ανοίξει το Πανεπιστήμιο σου.

Εν να έβρεις την παρέα σου, εν να φκαίνετε τζιαι εν να περνάτε πάλε πόμπα όπως τον παλιό καλό καιρό!

Καλή αρχή!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending