fbpx

3+1 λόγοι για να να επενδύσετε σε μια παλέτα σκιών για τα μάτια !

Μια παλέτα σκιών για τα μάτια είναι ένα από τα πιο απαραίτητα προϊόντα που πρέπει να έχει μια γυναίκα στο νεσεσέρ της! Στην αγορά κυκλοφορεί μια τεράστια ποικιλία, από οικονομικές, αλλά και πιο ακριβές παλέτες. Θα βρεις πιο γήινες αποχρώσεις σκιών, αλλά και πιο πολύχρωμες με glitter.

Δες για ποιο λόγο να επενδύσεις σε μια παλέτα σκιών:

1
Τιμή:

Μπορεί οι παλέτες σκιών να σας φαίνονται αρκετά ακριβές, όμως σκεφτείτε ότι παίρνετε τουλάχιστον πάνω από 10 διαφορετικές αποχρώσεις σε κάθε παλέτα. Αν αγοράζατε την κάθε σκιά ξεχωριστά σίγουρα θα σας στοίχιζε πολύ περισσότερο.

2
Μεταφορά: 

Μια παλέτα είναι πολύ βολική για να την μεταφέρεις σε ταξίδια, αλλά και για να την έχεις πάντα μαζί στην τσάντα σου! Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το τι πρέπει να επιλέξεις, αφού μια παλέτα σκιών έχει όλα όσα χρειάζεσαι για το μακιγιάζ των ματιών.

3
Οργάνωση: 

O χώρος που κάνεις το μακιγιάζ σου θα είναι πάντα συγυρισμένος αφού δεν θα έχεις σκορπισμένες σκιές και προϊόντα παντού. Οικονομάς έτσι και χώρο αλλά και είσαι πάντα οργανωμένη και σε τάξη.

4
Ποικιλία μακιγιάζ:

Με μια και μόνο παλέτα μπορείς να δημιουργήσεις πάρα πολλά looks, ειδικά με λίγη φαντασία. Επίσης, μπορείς να δημιουργήσεις από πρωινά, μέχρι και βραδινά σκούρα smokey eye λόγω της ποικιλίας των αποχρώσεων.

Επιλέξτε κι εσείς μια από τις υπέροχες παλέτες που υπάρχουν και με λίγη φαντασία δημιουργήστε!
xxx

 

Δείτε επίσης: Kyshadows: Η νέα bronze παλέτα σκιών της Kylie Jenner!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending