fbpx

5 καταστάσεις που συμβαίνουν κάθε φορά μετά το φοιτητικό ξενύχτι!

Οι λέξεις ξενύχτι και ξημεροβραδιάζομαι σίγουρα θα σε χαρακτηρίζουν στα φοιτητικά σου χρόνια. Αν έγινες πρόσφατα φοιτητής, θα ταυτιστείς απόλυτα. Αυτό γιατί είσαι όλη μέρα στο πόδι και ο ύπνος είναι μια λέξη πλέον… άγνωστη!

Την μια μέρα είσαι στο πανεπιστήμιο, την άλλη στο καφέ, την άλλη για φαΐ… Mετά ξανά φαΐ, μετά ξανά καφέ, λίγο διάβασμα (όσο λιγότερο γίνεται εκτός το τελευταίο βράδυ της εξεταστικής) και μετά κλαμπ ή μπαράκι.

Εν βρίσκεις χρόνο να κλείσεις μάτι (εκτός την ώρα των διαλέξεων που χώνεσαι τέλεια πίσω στο αμφιθέατρο για να σκύψεις λλίον  την κκελέ σου να κοιμηθείς).

Δες τα κυριότερα προβλήματα και σκέψου πόσα σου τυχαίνουν και ‘σένα!

1
Καφεΐνη: Το… οξυγόνο σου!

Ο καφές ισούται με ενέργεια. Θεωρία που σίουρα εν θέλεις μαθηματικές αποδείξεις για να την καταλάβεις! Η καφεΐνη εν το οξυγόνο σου, γιατί χωρίς τούτη εν κάμνεις τίποτε, κυρίως αν ξημεροβραδιάζεσαι και ειδικά κάθε μέρα!

Τούτο όμως εν πρόβλημα. Διάς τόσους γυρούς στες καφετέριες, πίνεις τόσους πολλούς καφέδες και στο τέλος εκτός του ότι έχεις νεύρα, συμβαίνει και το επόμενο πρόβλημα…

2
No money no honey

Κάθεσαι και μετράς πόσαψιλά σου εμείναν. Ούλλα επήαν στα καφέ και στα κλαμπ και στα ξενύχτια που τους γυρούς σου κάθε μέρα. Σκέφτου πόσα θα εγλύτωνες αν εκοιμάσουν κανονικά τες νύχτες! Παρακαλάς τους γονείς σου να σου δώσουν ακόμα λλία για να περάσεις και να βγάλεις (τουλάχιστον) την εβδομάδα.

3
Κουτούλημα στους τοίχους…

Όσο καφέ και να ήπιες, θα κατουλήσεις πάλε, εν την γλυτώνεις! Κoυτουλάς όποιον τοίχο βρεις μπροστά σου… Αρνείσαι πεισματικά να κοιμηθείς έστω και λλίο (είτε αντέχεις, είτε όχι). Και μετά διερωτάσαι πώς εξεφυτρώσαν τόσα καρούμπαλα στην κκελέ σου που το πούποτε…

4
Ήχοι και φασαρία παντού

Εν σαν να και κτυπούν ολόκληρες καμπάνες πάνω στο κεφάλι σου. Τούτο οφείλεται προφανώς στην έλλειψη ύπνου και στην συσσώρευση όλης της κούρασης της ημέρας. Ή ακόμα και το άγχος που έχεις κάνοντας τόσα πολλά πράγματα και δεν κάθεσαι ούτε λεπτό. Αρκετά ανεπιθύμητη παρενέργεια (εκτός από το κουτούλημα του τοίχου).

5
Απώλεια αίσθησης χρόνου

Σου λένε καλημέρα στο πανεπιστήμιο κι εσύ προσπαθείς με το ζόρι να ανοίξεις τα μάτια σου… Και αναρωτιέσαι πότε επρόλαβε και τέλειωσε όλη η νύχτα.

Και εννοείται, εν μπορείς να καταλάβεις ακόμα τι ώρα ένει…

Εσένα ποια από τα πιο πάνω σε κρατούν ξύπνιο μέχρι αργά;

 

Δες επίσης: Αυτοί είναι οι 7 τρόποι να ξυπνάς (και να κοιμάσαι) νωρίς όποτε θέλεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending