Το μεγαλύτερο σε ηλικία εργαζόμενο μοντέλο!

Account Executive

Η Carmen Dell’ Orefice είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία εργαζόμενο μοντέλο. Τον Ιούνιο που μας πέρασε έκλεισε 85 χρονών. Παρ’ όλα αυτά οι δουλειές πέφτουν βροχή, αφού εντυπωσιάζει τους πάντες η εμφάνισή της. Απίστευτο; Και όμως ναι είναι αλήθεια!

Δείτε εδώ 5 πράγματα που δε γνωρίζατε για την Carmen:

1Υπερβολικά αδύνατη

Σε κάποια στιγμή αδυνάτισε υπερβολικά, με αποτέλεσμα οι φωτογράφοι να αρχίσουν να απογοητεύονται, μιας και τα ρούχα δεν έδειχναν τόσο ωραία όσο θα έπρεπε πάνω στο μοντέλο. Έτσι αναγκάζονταν να της βάζουν λεπτά υφάσματα μέσα από τα ρούχα για να φαίνεται πιο καμπυλωτή.

2Καταγωγή

Μπορεί να γεννήθηκε στην Αμερική, αλλά οι γονείς της έχουν ιταλική και ουγγρική καταγωγή.

3Εξώφυλλο στη Vogue

Έγινε εξώφυλλο της Vogue, όταν ήταν 15 χρονών και από τότε άρχισε να εργάζεται σαν μοντέλο. Πληρωνόταν €6.70 την ώρα.

4Πώς πήγαινε στη δοουλειά και πώς επικοινωνούσαν μαζί της;

Η οικογένειά της αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και τα λεφτά που έπαιρνε η Carmen δεν μπορούσαν να τους συντηρήσουν.

Επειδή δεν είχε τηλέφωνο, η Vogue έστελνε ανθρώπους να πάνε στο σπίτι της για να της πουν για τις δουλειές που κέρδισε σαν μοντέλο. Και αυτή με τη σειρά της πήγαινε με πατίνια στη δουλειά για να εξοικονομήσει λεφτά από τα έξοδα των λεωφορείων.

5Πόσες φορές παντρεύτηκε;

Παντρεύτηκε τρεις φορές και ετοιμαζόταν για τον 4ο της γάμο, αλλά ο David Susskind, ο αρραβωνιαστικός της πέθανε πριν προλάβουν να παντρευτούν.

Όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται!
Γι’ αυτό ποτέ μη σταματήσετε να παλεύετε για τους στόχους σας!

 

Δείτε επίσης: 8 πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για την γαλλίδα σχεδιάστρια Sonia Rykiel!