fbpx

4 συνήθειες και στέκια που ΟΛΟΙ προτιμούσαμε όταν ήμασταν έφηβοι!

Ως γνωστόν η εφηβεία εν η φάση που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου! Πριν να διαμορφώσει ο καθένας την προσωπικότητα του επροσπάθαν να ενταχτεί με τους άλλους. Έτσι, ακολουθούσε τα ίδια trends που ακολουθούσαν ΟΥΛΛΟΙ.

 Δεν ήταν άλλα από τα ακόλουθα trends:

 

1
Bowling & μετά McDonald’s

Ίντα chance να μεν εκανονίζαμε μια μάντρα (ούλλη η τάξη) να πάμε να παίξουμε bowling τζιαι μετά να επηέναμε περπατητοί στα McDonalds, τζιαι εννοείται με τούτη τη σειρά.

2
Caprice cafe στη Μακαρίου

Ήταν η πρώτη μας επαφή με μπαράκι. Τζιαμέ επιέναν μόνο οι cool τζιαι οι μεγάλοι (οι τριτέοι του γυμνασίου ας πούμε). Άμαν επίναμεν τζιαι καμία Smirnoff ice λεμόνι, ενιώθαμε full αλήτες.

Μεν σας πω επιττώναμε θέμας.

3
Starbucks

Το ΚΕΝΤΡΙΚΟ Starbucks ήταν το must-cafe για να πάεις αν ήσουν highclass, αν ήθελες να δεις κανένα δημοφιλή, ή αν απλά εθεωρήσουν ”in”. Ένα διάστημα ήταν τόσο full που 15χρονα, που εν έβρισκες μισή καρέκλα να κάτσεις τζιαι επερίμενες να φκερώσει λλίο ενώ εκάθεσουν δίπλα στο Hungry Max.

4
Εκπομπή @live

Η αγαπημένη μουσική εκπομπή! Έπαιζε hits της εποχής τα οποία συνδέουμε τα με το @live ακόμα τζιαι σήμερα (π.χ. Bring me to life-Evanescence, Numb-Linkin Park). Περιττό ότι ούλλα τα video clips εμαθέναμε τα που τζιαμέ, αφού εν ήμασταν ακόμα εξοικειωμένοι με το YouTube.

Αξιοσημείωτα ήταν τζιαι τα μηνύματα που εστέλλαμε τζιαι εβάλλαν τα που κάτω:

Αντρέας + Μαρία = L.F.E. ή Κολλητούα μου αγαπώ σε πολλά! ή Ανόρθωσις Αμμόχωστος Επιστροφή/ Αποέλ θρύλος/ Ομόνοια Λαός πρωτάθλημα

Τα πιο πάνω εν εφέφκαν που τα μάθκια μας, γιατί εκαρτερούσαμεν να δούμε το δικό μας τζιαι να ενθουσιαστούμε που το έδειξε η τηλεόραση!

Ακολουθούσες τζιαι εσύ τούτα τα trends;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending