fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!

Ένας από τους αρχικούς στόχους του StudentLife Trends ήταν να εντοπίζουμε εβδομαδιαία τα πιο stylish αγόρια και κορίτσια από Κύπρο και Ελλάδα και να σας τους παρουσιάζουμε! Γι’ αυτό και σήμερα μέσα από αυτό το post θα σας δείξουμε τους 3 πιο καλοντυμένους που βρήκαμε μέσα από τα social media!

Χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends μπορείτε να επιλεγείτε στα best looks της επόμενης εβδομάδας.

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας: 

Η Ραφαέλλα επέλεξε ένα πολύ ωραίο monochrome outfit! Ο τρόπος που συνδύασε το μαύρο φόρεμα/vest της, πάνω από το άσπρο πουκάμισο είναι πολύ έξυπνος και ιδιαίτερος! Μου άρεσε πάρα πολύ που άνοιξε το πουκάμισο και το έκανε να φαίνεται σαν μία off shoulder μπλούζα! Πολύ ωραίο street style outfit!

O Νικόλας επέλεξε να φορέσει τα χρώματα που είναι must για το φετινό φθινόπωρο: αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ! Λάτρεψα από την πρώτη στιγμή τον συνδυασμό του τέλειου αυτού blazer με το παντελόνι! Καταπληκτικό outfit ειλικρινά!

Η Γιάννα φόρεσε τα must παπούτσια της φετινής σεζόν: τα strap heels! Είναι τόσο κομψά και ο τρόπος που τα έβαλε τα κάνουν ακόμα πιο κομψά! Η μπλούζα της με τα ιδιαίτερα μανίκια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά στο όλο look! Το αποτέλεσμα είναι τόσο chic!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 

Δες επίσης: Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending