fbpx

Έρχεται το 2o MTN Run in Colour!

Θεσμός τείνει να γίνει το MTN Run in Colour αφού μετά την περσινή επιτυχημένη εκδήλωση, επιστρέφει φέτος στις 8 Οκτωβρίου στον Εναέριο της Λεμεσού για να χαρίσει ακόμα ένα αξέχαστο απόγευμα στους συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 3 το απόγευμα και όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν στο ίδρυμα Ελπίδα, που παρέχει οικονομική και ψυχολογική στήριξη σε παιδιά που υποφέρουν από καρκίνο ή λευχαιμία.

Το MTN Run in Colour είναι μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων στην οποία στόχος δεν είναι ο καλύτερος χρόνος αλλά η διασκέδαση του κοινού αφού σε κάθε χιλιόμετρο υπάρχουν ειδικοί σταθμοί που χρωματίζουν τους συμμετέχοντες χαρίζοντας τους μια μοναδική εμπειρία. Παράλληλα, με το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει πολύχρωμο μουσικό φεστιβάλ απογειώνοντας την διασκέδαση.

Εισιτήρια προπωλούνται στη Λεμεσό (Περίπτερο Άγιος Νικόλαος), στη Λευκωσία (Περίπτερο Οκτάγωνο), στη Λάρνακα (Περίπτερο Time – out) και στη Πάφο (Περίπτερο Τζιοβάννης).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του MTN Run in Colour ή στη σελίδα του event στο facebook.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending