fbpx

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους… ποδοσφαιριστές!

Επειδή στην ζωή δεν είναι όλα ρόδινα και πολλές φορές αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τον νόμο και την εξουσία, έτσι και στο ποδόσφαιρο αρκετοί ποδοσφαιριστές κατάφεραν να έχουν προβλήματα με τον νόμο, ο καθένας γα ξεχωριστούς λόγους.

Στο άρθρο σας παρουσιάζουμε ποδοσφαιριστές που κατέληξαν ή ήταν κοντά στης φυλακής τα σίδερα!

1
Ρενέ Ιγκίτα

Ο Ρενέ Ιγκίτα είναι ένας από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Ξεχωριστός τερματοφύλακας που όμοιος του δεν υπάρχει, με τις απίθανες ακροβατικές του αποκρούσεις. Ο Κολομβιανός όμως είχε τα δικά του μπλεξίματα με τον μυθικό βαρόνο του Καρτέλ Μεντεγίν, Πάμπλο Εσκομπάρ που του είχε δώσει πάνω κάτω 70.000 δολάρια ώστε να συμβάλει στην απαγωγή ενός παιδιού, αντιπάλου του Εσκομπάρ. Ο Ιγκίτα τελικά δεν την πλήρωσε ακριβά αφού πέρασε στο κελί μόνο έξι μήνες από τη ζωή του.

2
Νίκολας Ουίλιαμς

Ο Νίκολας Ουίλιαμς κατέληξε στην φυλακή για ένα περιστατικό πρωτοφανές και συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο σε αγώνα ερασιτεχνικών ομάδων της Ουαλίας. Ο Νίκολας Ουίλιαμς, ποδοσφαιριστής, της Τσεφν Άλμπιον έκανε ένα υπερβολικά βίαιο τάκλιν στον Άντριου Μπάρλοου της AFC Μπρίνφορντ με αποτέλεσμα ο τελευταίος να υποστεί ολικό κάταγμα κνήμης και περόνης. Το τάκλιν τελικά οδηγήθηκε δικαστικώς και το αρμόδιο δικαστήριο καταδίκασε τον Ουίλιαμς σε φυλάκιση 12 μηνών κρίνοντας τον ένοχο για βαριά σωματική βλάβη!

3
Φαμπρίς Λοκέμπο


Ο Κογκολέζος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στο νησί μας για τέσσερα χρόνια σε ΕΝΠ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, έχει καταδικαστεί σε δεκάμηνη φυλάκιση για εμπορία ανθρώπων. Ο Φαμπρίς Λοκέμπο συνελήφθη να μεταφέρει παράνομα δέκα Αφγανούς πρόσφυγες, τέσσερις άνδρες, δύο γυναίκες και τέσσερα παιδιά. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει χρέη που ξεπερνούν τις 40,000 ευρώ και γι’ αυτό προχώρησε σε αυτή τη πράξη. Επίσης το 2012 είχε φυλακιστεί για τρεις μήνες για υπόθεση ναρκωτικών!

4
Τόνι Άνταμς 

Ο Τόνι Άνταμς ήταν ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Άρσεναλ αν και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού. Βρέθηκε σε πολλούς καβγάδες και άλλες τόσες φορές βρέθηκε να οδηγά υπό την επήρεια αλκοόλ. Σε ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και έδειξε ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του τέσσερις φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο και καταδικάστηκε για τέσσερις μήνες φυλακή ενώ μετά από απολογία αφέθηκε ελεύθερος στους δύο και επέστρεψε στους «κανονιέρηδες».

5
Λιονέλ Μέσι 

Ο Λιονέλ Μέσι τον περασμένο Ιούλιο καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλάκιση από ισπανικό δικαστήριο. Ο σούπερ-σταρ της Μπαρτσελόνα και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι, καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή ύψους 4,1 εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του ισπανικού Δημοσίου. Παρά την ενοχή του, ο διάσημος ποδοσφαιριστής δεν πέρασε ούτε μία ημέρα στη φυλακή, καθώς στην Ισπανία οι ποινές που δεν υπερβαίνουν σε διάρκεια τα δύο έτη παραδοσιακά αναστέλλονται.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending