fbpx

Δήλωσε συμμετοχή για καλό σκοπό στον Παγκύπριο Φωτογραφικό Διαγωνισμό με θέμα «ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ»!

Tο Φωτογραφικό Σωματείο ΟΡΑΣΙΣ προκηρύσσει Παγκύπριο Φωτογραφικό Διαγωνισμό με θέμα τα «ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ».

Ο διαγωνισμός προκηρύσσεται στα πλαίσια της εκστρατείας κατά του καρκίνου με τη υποστήριξη του Παγκύπριου Σύνδεσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

 

1
Πότε και πού;

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στον πολύχωρο ΡΟΔΙ στη Λεμεσό.

2
Βοήθησε κι εσύ με τον τρόπο σου

Θα βρίσκεται και η ΠΑΣΥΚΑΦ μαζί μας για να δεχτεί εισφορές. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και η αιμοδοσία «ΕΥΑΝΘΙΑ» στον ίδιο χώρο.

3
Στόχος του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός στοχεύει στην ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου, μέσα από υγιεινή διατροφή και ευαισθητοποίηση για τη συναισθηματική υποστήριξη προς τους φίλους και τα συγγενικά άτομα αυτών που πάσχουν από καρκίνο.

4
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοιχτή για όλους.

Ζητείται από τους φωτογράφους να αποτυπώσουν αυτά τα αισθήματα μέσα από τον φακό τους, δίνοντας έτσι την δυνατότητα της έκφρασης μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας. Είναι μία υπέροχη ευκαιρία για να παρουσιάσουμε κάποια από τα αισθηματα που ίσως κάποτε όλοι κρύβουμε, ειδικά σε δύσκολες στιγμές.

Ο διαγωνισμός έχει 4 θέματα στα οποία ο κάθε διαγωνιζόμενος θα χρειαστεί να υποβάλει φωτογραφίες για τουλάχιστο 2 από τις κατηγορίες. Μπορούν να λάβουν μέρος και στις 4 κατηγορίες.

  • Αγάπη
  • Χαρά
  • Θυμός
  • Λύπη

Για την κάθε κατηγορία αισθημάτων, ο διαγωνιζόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει την φαντασία του για να ξεφύγει από τη φανερή επιλογή χρήσης μόνο πορτραίτων.

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να παίξουν με τα χρώματα, τις σκιές, φωτογραφία δρόμου και σύμβολα που να αντιπροσωπεύουν αυτό που θέλουν να εκφράσουν.

Τελευταία ηµέρα υποβολής φωτογραφιών: 2 Νοεμβρίου 2016.

Οι νικητές θα βραβευθούν στα εγκαίνια της έκθεσης στις 16.11.2016, που θα πραγµατοποιηθεί στον πολύχωρο «ΡΟ∆Ι» στην Λεµεσό.

Όροι συμμετοχής: ΕΔΩ
Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις στο αντίστοιχο event του διαγωνισμού στο Facebook. 

 

Βοήθησε κι εσύ με τον τρόπο σου! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending