fbpx

Outfit της εβδομάδας: Φόρεσε το knitted dress σου και εντυπωσίασε!

Ε ναι λοιπόν, φθινοπώριασε! Ο καιρός άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο μουντός κι εσύ προβληματίζεσαι κάθε μέρα για το τι θα βάλεις. Δεν μπορείς να φορέσεις ούτε τα χοντρά χειμερινά σου ρούχα, ούτε φυσικά τα καλοκαιρινά σου!

Τι θα έλεγες λοιπόν να πας την απογευματινή σου βόλτα με το knitted dress σου; Ένα απλό, μοντέρνο και girly look με το πλεκτό σου κοντομάνικο φόρεμα είναι ότι πρέπει για την εποχή, μιας και το συγκεκριμένο είναι πιο ζεστό από τα άλλα σου φορέματα.

Ταυτόχρονα είναι ένα musthave κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου. Είναι κατάλληλο και για τον χειμώνα, αφού με ένα καλσόν και τις over the knee μπότες σου, θα είσαι έτοιμη για κάθε ώρα της ημέρας!

Πάμε να δούμε πώς επέλεξα να συνδυάσω το knitted dress:

 

img_2762

img_2753

img_2788

img_2783

Φόρεσα το μαύρο knitted φόρεμα μου με τα άσπρα μου sneakers για ένα πιο sport look. Ήθελα όμως να δείξω και μια πιο girly εκδοχή σε μια πιο φθινοπωρινή διάθεση, γι’ αυτό και αποφάσισα να συνδυάσω το knitted dress μου με καφέ μποτάκια και καφέ backpack με κρόσσια. Προσωπικά λατρεύω το συνδυασμό καφέ και μαύρου!

img_2864img_2830

img_2817

Knitted dress από Bershka

Quote of the week: “Life isn’t perfect but your outfit can be.”

Δείτε επίσης: Το romantic outfit του φθινοπώρου που θα λατρέψεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending