fbpx

Outfit της εβδομάδας: Mαύρο βραδινό look ιδανικό για VIP party!

Ε ναι λοιπόν μια εβδομάδα μετά από το VIP party του H&M, αποφάσισα να κάνω post με το outfit της βραδιάς! Εννοείται ότι δεν μπορούσα με τίποτα να φωτογραφηθώ μέσα στο κατάστημα, μπροστά από τα ρούχα, γιατί είχε τόσους πολλούς που ούτε να ψωνίσω καλά-καλά δεν κατάφερα!

Τελικά τα κατάφερα και φωτογραφήθηκα σπίτι μου, κάτι είναι και αυτό!

Πάμε να δούμε το outfit μου από εκείνη τη βραδιά:

Ε όταν σου λένε VIP party θέλεις να βάλεις κάτι πιο βραδινό, πιο εντυπωσιακό. Έτσι κι εγώ για πρώτη φορά διάλεξα να βάλω ένα φόρεμα που να μην είναι mini, αλλά πιο μακρύ (midi βασικά)! Κατ’ ακρίβειαν φόρεσα 2 φορέματα, ένα πιο μακρύ και ένα πιο κοντό από μέσα.

16Το μακρύ φόρεμα, το ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που το είδα καθώς ψώνιζα άλλα πράγματα online! Το κοντό φόρεμα που έβαλα από μέσα το αγόρασα γιατί ήθελα κάτι μαύρο, και sexy να βάλω από μέσα που θα μπορούσα να το βάλω και μόνο του! Και πιστεύω έκανα την καλύτερη επιλογή!

Τα μαύρα strap heels μου χάρηκα ιδιαίτερα που τα φόρεσα –επιτέλους- μιας και περίμενα από το καλοκαίρι να βρω την κατάλληλη περίσταση για να τα βάλω, αλλά δεν την έβρισκα.

18

17

12Όσο για το μαλλί, η αλήθεια να λέγεται δεν αποφάσιζα εκείνη τη μέρα πώς να τα κάνω. Ήμουν ανάμεσα στο ponytail και half up half down hairstyle. Τελικά μαζί με την βοήθεια της ομάδας του Hairspray επέλεξα το δεύτερο! Δε θα μπορούσα να μείνω πιο ευχαριστημένη! Ευχαριστώ τον Μιχάλη για το καταπληκτικό χτένισμα του!

hm

velvet φόρεμα από Stradivarius

midi mesh φόρεμα από Asos

strap heels από Shoeberry


Εγώ λάτρεψα αυτό το outfit εσείς;

 

Δείτε επίσης: Τα highlights από τη χθεσινή βραδιά στο VIP party του H&M! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending