fbpx

Παγκόσμια αναγνώριση για το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin!

Η διεθνής λίστα κατάταξης The World University Rankings 2017, Times Higher Education, κατάταξε το πανεπιστήμιο του Anglia Ruskin μεταξύ των 350 καλύτερων πανεπιστήμιων του κόσμου. Το Times Higher Education κατατάσσει επίσης το πανεπιστήμιο στην 38η θέση των καλύτερων πανεπιστήμιων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επίσης το πανεπιστήμιο είναι ένα από τα 20 «ανερχόμενα αστέρια» στην παγκόσμια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ο κατάλογος, αυτός δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα από την Times Higher Education. Τα πανεπιστήμια που φιγουράρουν στην λίστα αύτή προβλέπεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια εκπαίδευση από το 2030. Σημαντικό ακόμη είναι ότι το πανεπιστήμιο είναι το μοναδικό βρετανικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται σε αυτή την λίστα. Εννέα πανεπιστήμια είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες, και τα υπόλοιπα από την Αυστραλία, Κορέα, Ιαπωνία, Γερμανία και Φιλανδία.

Οι λίστες αυτές, επιβεβαιώνουν την ανοδική πορεία του πανεπιστημίου. Ταυτόχρονα, είναι ένας πραγματικός φόρος τιμής για την ακαδημαϊκή κοινότητα του πανεπιστημίου που εργάζεται σκληρά για την εξέλιξη του πανεπιστημίου.

Η Global Educational Services, αντιπρόσωπος του πανεπιστημίου είναι στην διάθεση όλων των ενδιαφερόμενων που θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το πανεπιστήμιο. Για μια δωρεάν συνάντηση με έναν από τους εκπαιδευτικούς συμβούλους μας παρακαλώ όπως τηλεφωνήσετε στο 22 780250, 22 772244.

Περισσότερεςπληροφορίες παρέχονται στον σύνδεσμο: http://www.anglia.ac.uk/news/anglia-ruskin-achieves-worldwide-recognition

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending