fbpx

Αυτοί διεκδικούν τον τίτλο του χειρότερου τερματοφύλακα όλων των εποχών!

Στο ποδόσφαιρο εκτός από την νίκη και την ισοπαλία, υπάρχει και η ήττα. Πολλές φορές οφείλετε στην κακή άμυνα, στην ατυχία, στην άσφαιρη επίθεση αλλά και στον τερματοφύλακα. Αρκετές φορές είδαμε τερματοφύλακες να κάνουν επικές γκάφες, τραγικά λάθη και να γράφονται γι΄αυτό το λόγο στην ιστορία!

Σου παρουσιάζουμε λοιπόν τερματοφύλακες που θα διεκδικούσαν άνετα τον τίτλο του χειρότερου τερματοφύλακα όλων των εποχών!

1
Γκέρμαν Μάλινς

Εδώ ο άνθρωπος μας, αυτός ο τιτάνας στη θέση του τερματοφύλακα θεώρησε πως μια σέντρα στο δεύτερο δοκάρι είναι εύκολη υπόθεση. Έλα, όμως, που δεν ήταν!

Ο τρισμέγιστος βγαίνει με όλη την άνεση του κόσμου και αποκρούει. Όλα καλά ως εδώ. Αφήνοντας την μπάλα στο έδαφος, αυτή χτυπάει στο γόνατο του και καταλήγει στα δίχτυα του! Τον λες και καημένο!

2
Καχίλντ Ασκρί

Ο ορισμός του “κάνω μισές δουλειές”. Έχεις απέναντι σου ποδοσφαιριστή που θα εκτελέσει πέναλτι. Έχεις την ευκαιρία να γίνεις ήρωας και γίνεσαι όταν τον “ψαρεύεις” πέφτοντας στην σωστή πλευρά.

Αντί να καπαρώσεις, όμως, την μπάλα και να σιγουρευτείς πως σταμάτησε, εσύ πας να πανηγυρίσεις δείχνοντας το σήμα και η στρογγυλή θεά σε τιμωρεί πηγαίνοντας στο πλεκτό. Συγνώμη, φίλε, αλλά τα λάθη τιμωρούνται!

3
Αντόνοφ Πλοβό

Εσένα θα μπορούσα να σου δώσω το ελαφρυντικό πως σε τύφλωσε ο ήλιος. Αυτό αν δεν, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ έβλεπες την μπάλα να έρχεται πάνω σου. Εσύ, όμως, καλέ μου τερματοφύλακα, προσπαθείς να την σταματήσεις για να συνεχίσεις το παιχνίδι.

Τι να σου κάνω που το κοντρόλ σου, όμως, δεν ήταν απλά κακό αλλά κάκιστο; Ελπίζω να προετοιμάστηκες για γερή κατσάδα από τον προπονητή.

4
Τερ Βέλεν

Γίγαντα της τέχνης του τερματοφύλακα ήσουν άνετος. Αυτό δεν είναι κακό. Ίσα – ίσα που ένας καλός τερματοφύλακας πρέπει να μεταδίδει αυτοπεποίθηση σε συμπαίκτες και κερκίδα.

Πριν, όμως, αφήσουμε την μπάλα στο έδαφος για να συνεχίσουμε το παιχνίδι, κοιτάζουμε και λίγο γύρω μας μπας και έρχεται κανένας επιθετικός. Ψιλά γράμματα για σένα αυτά έτσι; Τιτάνα μου εσύ!

5
Τζο Λούις

Εσένα και να θέλω να σε κατηγορήσω θα δυσκολευτώ. Σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα τα “τσάφ” μπορεί να είναι πάμπολλα. Εσύ απλά ατύχησες να είσαι τερματοφύλακας.

Και κάθε, μα κάθε, λάθος του τερματοφύλακα πληρώνεται. Και εσύ το πλήρωσες πολύ ακριβά αν σκεφτεί κανείς πως ήταν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Έχεις την συμπάθεια μου, να το ξέρεις!

6
Βιβιάνο

https://www.youtube.com/watch?v=XTDj5Xb2gM4

Κάλε μου άνθρωπε, δυστυχώς για σένα, Νοίερ είναι μόνο ένας! Αφού προσπάθησες να τον μιμηθείς κάνε το σωστά, τουλάχιστον.

Δείξε πως είσαι τερματοφύλακας με πυγμή, πως ελέγχεις την κατάσταση και δίωξε με την μία. Εσύ ήθελες να το παίξεις μπαλαρίνα και δεν λέω τα κατάφερες.

Δέχτηκες και ένα πολύ φτηνό τέρμα όμως. Δεν θα δείχνει καλό αυτό στο βιογραφικό σου, σου το εγγυώμαι!

Εσείς ποιος λέτε ότι κατακτά τον τίτλο; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending